Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok ha valaki így kikezdene a házastársatokkal?
Kifogtam a pasik gyöngyét. Kedves, empatikus, családcentrikus.
Könnyen barátkozik, mindkét nemből vannak haverok és barátok.
Jött egy új nő a munkahelyére. Egy másik barátnő hívta fel a férjem figyelmét arra, hogy a nő már nyílt flörtbe ment át. Azóta próbálja kerülni, de elég nehéz, hiszen egy vonattal járnak dolgozni és egy műszakban vannak.
Aztán ma ráírt közösségi oldalon (itt megjegyzem hogy a férjem mutatta, nem turkáltam). Megpróbálom fejből leírni a párbeszédet.
Szia. Te kerülsz engem?
Igen. Észrevettem hogy többet akarsz barátságnál. Jól látom?
Hát igen (az a hülye kacsintós fej) nem bánnám ha több lenne. (szivecske)
Nézd, feleségem van és két kislányom.
A nejed nem érdekel. Nem ismerem. De a lányaid cukik! Mosoly
Nem a férjemben nem bízom, az elmúlt években bizonyította, hogy hűséges, hanem bosszantanak a r...hmm... Ilyen típusú nők.
Mit tennétek?
Ilyen férj mellett semmit.
Illetve de: odabújnék esténként hozzá, és megpuszilgatnám, megölelném és elmondanám milyen jó férj és jó apa.
Ha ki is kezdenének a férjemmel, akkor sem a nőt támadnám, sőt senkit nem támadnék, inkább igyekeznék erősíteni a kapcsolatomon.
28N
Ez volt a párbeszéd vége. Csak arra nem emlékszem teljesen tisztán.
Az itt leírt szöveg kiverte nálam a biztosítékot.
Esetleg a férjed visszaírhatna erre:
"A nejed nem érdekel. "
annyit hogy: "de engem igen".
Úgy látszik, nem kell félned a férjed mellett, de azért azt javaslom, hogy a továbbiakban a kommunikáció legyen egyértelmű a nő felé. Nem, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!