Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hogyan reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok ha valaki így kikezdene a házastársatokkal?

Figyelt kérdés

Kifogtam a pasik gyöngyét. Kedves, empatikus, családcentrikus.

Könnyen barátkozik, mindkét nemből vannak haverok és barátok.

Jött egy új nő a munkahelyére. Egy másik barátnő hívta fel a férjem figyelmét arra, hogy a nő már nyílt flörtbe ment át. Azóta próbálja kerülni, de elég nehéz, hiszen egy vonattal járnak dolgozni és egy műszakban vannak.

Aztán ma ráírt közösségi oldalon (itt megjegyzem hogy a férjem mutatta, nem turkáltam). Megpróbálom fejből leírni a párbeszédet.

Szia. Te kerülsz engem?

Igen. Észrevettem hogy többet akarsz barátságnál. Jól látom?

Hát igen (az a hülye kacsintós fej) nem bánnám ha több lenne. (szivecske)

Nézd, feleségem van és két kislányom.

A nejed nem érdekel. Nem ismerem. De a lányaid cukik! Mosoly

Nem a férjemben nem bízom, az elmúlt években bizonyította, hogy hűséges, hanem bosszantanak a r...hmm... Ilyen típusú nők.

Mit tennétek?

2015. jan. 15. 13:53
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
90%

Nem alacsonyodnék le a nő szintjére. Férjemben megbízom, tudom,h le fogja koptatni, egyszer csak megunja a ribi és talál más célpontot.

Csak férjemet sajnálnám, mert nagyon kellemetlen ha rádmászik valaki:(

2015. jan. 15. 14:34
 22/48 anonim ***** válasza:
96%

Egyébként a stílussal nem, de a tartalmával egyetértek a 18-asnak.

A férjed válasza mellébeszélés.

Ha érdekel téged valaki, nyilván az érdekel, a vonzalom kölcsönös-e.

És ilyen is csak akkor merül fel az emberben, ha már kapott jeleket, de azok ellentmondásosak. SEMMI jelzésű emberhez nem is kezdünk vonzódni.

2015. jan. 15. 14:36
 23/48 anonim ***** válasza:
29%

Ez gáz. Arra biztatnálak hogy ne ess abba a hibába amibe hasonló szituációkban szoktak a feleségek. Ne válj tajtékzó házisárkánnyá és ha úgy látod hogy eseteg a nyílt vélemény nyilvánítás a nőről téged kedvezőtlenebb helyzetben tüntetne fel akkor ezzel se élj nyíltan.

Utalni lehet rá hogy mennyire nem nézi hogy két kislány békés családi életét szeretné tönkre tenni.

A helyedben erősíteném a kapcsolatot. Több romatntika, izgalmas együtt töltött idő. Élménydús családi kimozdulások, sok-sok kedveskedéssel és örömmel.

Ezzel nehezen tud versenyezni a nő.

Sajnos több olyan családot is ismerek ahol a férfi jól megvolt a feleségével és gyerekeik vannak, és jött egy nő akinek csak annyi előnye volt hogy több ideje van foglalkozni magával, és nem kell gyereekről gondoskodni. Ezek a családok tönkre mentek. A rokonságunkban is van egy ilyen család. A három kisfiú idegileg is kikészült egy ilyen ribizli miatt.

Tehát tényleg nagyon gátlástalanul tudják nyomni ezek a ribizlik.

Vigyázz a családodra, és a férjedre.

2015. jan. 15. 14:40
 24/48 A kérdező kommentje:

A férjem sajnos az a fajta, aki soha, senkit nem akar megbántani.

Jó ember, és néha mintha nem értené hogy mások sajnos nem azok.

Tökéletes esetpélda, hogy anno társaságban valakinek a kárára mondott poént. Nem is durvát, és még a szenvedő alanya is nevetett. Másnap képes volt felhívni és bocsánatot kérni, ráadásul egészen a hívásig azon stresszelt, hogy megbántott valakit.

Én meg sok szempontból az ellentéte vagyok.

2015. jan. 15. 14:48
 25/48 anonim ***** válasza:
97%
Oké, de attól még nemet biztosan tud mondani, hiszen felnőtt ember. Határozottan tudtára kell adni a hölgynek, hogy semmi esélye, mert szeret téged, és kész.
2015. jan. 15. 14:52
 26/48 anonim ***** válasza:
31%

24:

Hát, aki mindig azt teszi, amit szerinte elvárnak tőle, az nem igaz ember.

Aki nem tud nem-et mondani, annak az igen-je sem sokat ér.

Hiszen azt is csak megfelelési vágyból mondta.

Mindig amerre a szél fúj, arra hajlik.

Ahogy legkevesebb tennivalója van.

Nem jó, hanem gyáva és ezért túl kedves(-kedő) ember a férjed.

Aki tudja, hogyan kell jónak lenni, az nem kedveskedik senkinek, csak megteszi, ami szerinte helyes.

Annak sok ellensége van, mert sok olyat tesz, ami másoknak nem tetszik.

2015. jan. 15. 15:04
 27/48 anonim ***** válasza:
30%

24: De mért nem érti, hogy egy ilyen esetben akkor kíméletes az érintettekkel, ha határozottan közli az álláspontját, és nem lebegteti őket? Sem az udvarlóját, sem Téged érzelmileg? Ezt minden egészséges ember belátja. A férjed is tudja. Mégis lebegtet mindkettőtöket.

Ahogy írod, _sajnos_ "nem akar megbántani".

Hát pedig az események azt mutatják, hogy úgy viselkedik, ami rajta kívül minden érintettnek rossz. Nem látod, hogy ez nem jóság?...

2015. jan. 15. 15:08
 28/48 anonim ***** válasza:
95%

Ha én ilyet megtudnék, egyrészt összepuszilgatnám a férjem fejét, hogy megmutatta, és hogy ilyen hűséges, másrészt nagyon kiakadnék a nőre. Viszont az ilyen típusú nők pont, hogy akkor kezdenek még több reményt látni a dologban, ha a férfi párja el kezd acsarkodni, vagy bármilyen módon "megjelöli a területét", szóval semmiképpen nem állnék le vele közölni, hogy a férjem hozzámtartozik, stb., hiszen, ez alapból is így van.

A férjed viszont visszaírhatna neki valami olyasmit, amit már itt valaki javasolt, hogy ,,Megmutattam az üzenetet a nejemnek, és jót mosolyogtunk rajta.Szia" És ezután semmit nem írni neki, mert bármilyen reakció csak adja alá a lovat. Nem kell hosszasan, sok üzeneten keresztül ecsetelni, hogy miért nem, nem kell bizonygatnia, hogy téged szeret. Egyszer közölte, hogy felesége, és két gyereke van, ez elég egyértelmű, és azt jelenti, hogy nem.

A férjed egyértelművé tette, hogy nem lehet köztük semmi, ha még egyszer bepróbálkozi, süsse el a fentebbi mondatot, és egyáltalán ne reagáljon semmit a nő semmilyen közeledésére. Előbb-utóbb megunja, és keres magának mást, akit csábítgathat. Hú de ki tud nyílni a zsebemben a bicska az ilyenektől.

2015. jan. 15. 15:37
 29/48 anonim ***** válasza:
97%

"A férjem sajnos az a fajta, aki soha, senkit nem akar megbántani. "

Jelezném a férjemnek, hogy ez a fajta finomkodó magatartás ebben az esetben engem bánt meg.

Szóval valaki meg fog bántódni, vagy az élete párj (TE) vagy nő.

Engem pl. zavarna, ha nem zárná rövidre. Nem azért, mert nem bízom, benne, csak irritálna a nő rámenőssége.

A fenti párbeszéd alapján nagy ívben tesz más családi boldogságára, ebben az esetben pedig szeretném, ha a férjem nem csak velem, hanem vele is tudatná, hogy hol a helye.

2015. jan. 15. 15:39
 30/48 anonim ***** válasza:
89%

Mint már jó páran mondták, hogy ha egyértelművé akarja tenni a férjed , hogy nem akar semmit a nőtől akkor nem a feleségre és gyerekre kell hivatkozni. Egyszerűen meg lehet mondani, hogy" nem akarok semmit tőled , függetlenül attól hogy feleségem van , és gyermekeim".

Szerintem az egyértelmű megfelelő kifejezéssel , viselkedéssel szinte azonnal le le lehet állítani a legtöbb "flörtölőt ".

Félre ne értsd. Nem akarom ezért a férjedet hibáztatni. Legtöbben ritkán vagyunk ilyen egyértelműek. Különböző okokból,gyakran nem vagyunk teljesen egyértelműek és nem feltétlenül csak azért mert "hátha jó lesz még valamikor az a másik".

Azért a nő miatt sem érdemes nagyon kiakadni . Nem gonoszabb ő sem a legtöbb embernél, csak hát egyrészt magunkban ritkán látjuk meg a kis "ártatlan gonoszságainkat". Más részről pedig , ha túlzottan kiakadunk az "ilyen nőkön", az valahol azt is jelenti, arra is figyelmeztet, hogy az önértékelésünk, önbecsülésünk könnyen megingatható.Tehát adott a feladat.

2015. jan. 15. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!