Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok a férjetek ilyesmi vicceire?
Én nagyon rosszul, de mind mások vagyunk. Elég labilis az idegrendszerem, de a férjem ezt tudja is, és nem szokott ilyenekkel megviccelni.
Szóval én rosszul, de akiknél ez bejön, és jót nevetnek rajta együtt, azoknak nagy lájk, én azt mondom, hogy zsák a foltját. A lényeg, hogy a partnerek ezt tudják a másikról, és akinek rosszul esik, azzal ne csinálják, aki pedig könnyedén veszi, azzal meg igen.
az én pàrom is ilyen. nem unatkozok mellette:( ilyen volt amiota ismerem, nem valtoztatnam meg:)
legutobb halalra valt arccal kozolte, hogy megcsalt, de nem tehet rola, megcsokoltak.
mire kellien kiakadtam, kijelentette, hogy a kutya nyalta pofan..
Rúgd tökön, mikor ilyesmit művel.
És ha utána közli, hogy csak viccelt, mondd, hogy te is.
:-D
Biztos nem új keletű hóbort nála, gondolom mikor megismerted, ezzel fogadtad el. Engem nem zavarna, csak az az egy hátránya van, hogy ha majd komolyra fordul valami, nem tudod majd, hogy elhidd vagy ne. Alapból nekem szimpi az örökké viccelődős ember, de azért néha frusztrál.
Van pl. egy sportrepülős ismerősöm, aki sosem hagy ki valami hajmeresztő poént a repülésnél. Mivel nem értek a repülőkhöz, volt már, hogy valamit tök komolyan mondott, vagy kérdezett én meg elröhögtem, mert azt hittem megint viccel. Vagy volt, hogy én viccelődtem (tőle tanultam), de akkor, amikor nem kellett volna, mert épp ideges volt, nála nem lehet tudni, hogy mikor komoly és mikor szívat.
Hát ezek már nem viccesek szerintem.
Eléggé rossz humorérzéke van a párodnak, de vannak ilyen emberek. Biztosan meg lehet szokni, csak az a baj, hogy egy idő után azt sem hiszed el, amit komolyan mond. Ebből meg aztán igen veszélyes félreértések lehetnek. Ez a legnagyobb baj.
A tetkós vicc az nagyon jópofa, de azzal poénkodni hogy megcsalt, na az nagyon morbid! Nem kéne visszaélni a bizalmaddal, egy ilyen után az ember ösztönösen gyanakszik. A lépcsős esetet is lehet viccesen előadni, én is el szoktam néha játszani a hattyúk halálát egy kis semmiségért hogy a párom ölbe vegyen és babusgasson, de olyankor viccesre veszem és ő is tudja hogy csak megjátszom.
A morbid poénokat kérd hogy hanyagolja, de ezek az apró kis csínytevések szerintem cukik is lehetnek és legalább szeretne mosolyt csalni az arcodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!