Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit reagálnátok ha veszekedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok ha veszekedés alatt a férjetek az alábbit vágná hozzátok: én vagyok a férfi te a nő, úgyhogy tudd hol a helyed?

Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 10:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%

Hát, valószínűleg nagyon kiröhögném :D

De csak azért, mert nálunk ilyen nem hangozhat el, egyenlő felek vagyunk a kapcsolatban minden téren, semelyikünk nincs alárendelt szerepben. Engem is és őt is így neveltek a szülei, már ők is így éltek, szóval nekünk ez a természetes, nem pedig az, hogy az "asszonynak hallgass a neve" meg a "tűzhely mellett" a helye...stb.

A kutya az állat , akinek tudnia kell hol a helye. Elég sértő megjegyzés ez.

2013. aug. 20. 10:34
 2/24 anonim ***** válasza:
78%

hát nézd.. őszintén?

valószínűleg kinevetném , mert nálunk max poén szinten hangzana el ilyesmi.

2013. aug. 20. 10:34
 3/24 anonim ***** válasza:
82%
Ha eddig is hímsoviniszta volt, nem lepődnék meg különösebben, inkább csak vállon veregetném magam a jó választásért. Viszont ha az ilyen gondolkodás nem jellemző rá, akkor leülnék vele megbeszélni ezt a mondatot. Már ha képesek vagytok az emberi kommunikációra is + egyenrangú félként kezelitek magatokat és egymást.
2013. aug. 20. 10:36
 4/24 A kérdező kommentje:
eddig azt hittem egyenlőek vagyunl
2013. aug. 20. 10:38
 5/24 salvadorina ***** válasza:
82%
Jól tökönrúgnám, hogy érezze, mennyire jó férfinak lenni.
2013. aug. 20. 10:43
 6/24 anonim ***** válasza:
8%

Kedves Kérdező!

Szereznék egy kutyát a kutyamenhelyről, és róla nevezném el. Valami visszataszító korcsot érdemes kihozni ebben az esetben. Ami igazán ocsmány. Aztán annak megfelelően, ahogy a férjed bánik veled, bánj a kutyával. Majd csak leesik neki, nem?

Üdv R.

2013. aug. 20. 10:43
 7/24 anonim ***** válasza:
47%
először én is biztosan kinevetném, mert eleve viccesen hangozna a szájából, annyira nem ilyen. Azán, ha látom, h komolyan gondolja, alaposan mérlegelném a kapcsolatunkat. Előszöris megkérdezném, h mire alapozza a kijelentését. Amúgy hogy éltek? Mert ha pl.kitartott vagy, nem csinálsz semmit, akkor még jogos is lehet, h nem kezel egyenlő félként.
2013. aug. 20. 10:45
 8/24 anonim ***** válasza:
57%

OFF: 6-os! miért bántanál egy szerencsétlen kutyát??? -.-

ON: a férjed muszlim?:) muszlimoknál van hogy a nő alább rendelt. DE!!!! hatalmas tisztelet jár nekik!

amúgy 1.

alá rúgnék hogy mennyire is jó férfinak lenni :DD

2. röhögnék hogy ez jó volt.

3. a pasik a nők nélkül sz*rt sem érnek :))

szóval csínyán a szavakkal.

2013. aug. 20. 10:49
 9/24 anonim ***** válasza:
19%

Húha elég sokaknak nem sikerül a kérdésre válaszolniuk.:) Csak jönnek a saját jobb helyzetüket fitogtatni,úgy "bírom" ezt.:)

Kedves Kérdező! Én viszont szeretnék érdemben válaszolni,viszont ehhez tudnom kéne a vita tárgyát.Mert bizonyos helyzetekben tényleg megvan a Nők és a Férfiak helye is egy kapcsolatban. Nincs ezen semmi vérlázító,ha nem vagy feminista vagy/és nőként nem gondolkodsz felsőbbrendűként. Szóval bizonyos helyzetekben teljesen elfogadható ez a helyre rakás. Én ezt mondom.

2013. aug. 20. 10:55
 10/24 anonim ***** válasza:
73%

Kedves 9-es, szerintem nincs igazad. Kíváncsi lennék, hogy mit értesz az alatt, hogy a kapcsolatban hol a helye a férfinak és a nőnek. Én csak arra tudok gondolni, hogy éppen azon veszekednek, hogy éppen milyen lakást/házat vegyenek befektetés céljából. A férfi éppen az ingatlanpiacon dolgozik, ezért kicsit több köze van a dologhoz. De akkor se az legyen az ütőkártya, hogy én férfi vagyok, úgyhogy az van amit én mondok, hanem mert én dolgozok ezen a területem, több a szakmai tudásom ehhez, mint neked. Ez teljesen érthető, és jogos. De ha azon vitatkoznak, hogy milyen színűre fessék a nappalit, akkor szerintem tök mindegy, hogy éppen ki a férfi vagy a nő, ki dolgozik festőként és ki nem, ki mennyi pénzt hoz haza...

A kérdésre válaszolva, először is jól kiröhögném, hogy nem tudott jobb érvet felhozni az igaza mellett, hogy ha komolyan gondolja, akkor meg kideríteném, hogy mégis ki volt ennek az értelmi szerzője (ha eddig évekig még csak meg se fordult a fejében ilyen, akkor valaki csak mondott valamit), aztán elmagyaráznám, hogy ez itt a 21.század, és hogy rosszul látja a dolgokat.

2013. aug. 20. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!