Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok ha veszekedés alatt a férjetek az alábbit vágná hozzátok: én vagyok a férfi te a nő, úgyhogy tudd hol a helyed?
szerintem úgy kell viselkedni, hogy a pasinak ne legyen képe ilyesmit mondani. legalábbis nekem még csak hasonlót sem mondtak, mert sejtették, h mi lenne a következménye.
egyébként azt reagálnám, hogy elküldeném sétálni és gondolkodni. majd hazajöhet ha tanult egy kis jó modort.
Kiröhögném.
Ha komolyan gondolná, akkor meg elgondolkodnék, hogy tudtam ekkora marhához hozzámenni...
Elküldeném elmeorvoshoz vagy megmérném a lázát rögtön. Az én férjemre ugyanis ez a gondolkodás és viselkedés abszolúte nem jellemző.
Azt te tudod, hogy a te férjed eredetileg is ilyen hímsoviniszta volt-e vagy csak most lett azzá. Ha azzá lett, akkor le kell vele ülni, beszélgetni vagy elküldeni pszichológushoz, mert valami nagyon kiborította és az anya- és nőgyűlöletet rajtad akarja leverni.
Ha viszont mindig is ilyen volt, aakkor nincs semmi meglepetés, ugye? Nem kell panaszkodni, mert fölösleges. A hímsoviniszta férfiak valójában rendkívül gyáva és gyenge emberek, hatalmas anyamegszállással, és ennek megfelelő párt szoktak magunknak választani. Ebben az esetben nyílván nem először érzed a megaláztatást a pasidtól, és nem először veszed észre, hogy "hol a helyed" kaliberű szemétkedésekkel bombáz. Ebben az esetben azon sem kell megütközni, hogy a főnöknővel és egyéb női hölgyekkel és urakkal megy nyaralni - nélküled.
Mondanám, hogy lapát, de a hímsoviniszta pasik női ezt nemigen tudják soha meglépni. Túlságosan függőek, az önbecsülésük nulla, de amellett erősen birtoklóak is.
Ha nem ilyen nő vagy, akkor viszont magad is tudod, hogy az ilyen pasinak "hol a helye": a lapáton.
Az én Istenben boldogult, drága, imádott nagyapám mondogatta volt sokszor ezt a bölcs igazságot: "ki milyen virágot szakaszt, olyat szagol".
Azt hogy akkor tarts el és biztosíts kiváló megélhetést légy erős és magabiztos támasz hogy nekem csak a családra legyen gondom
mert hogy neki meg az a helye
ha ez igy van akkor viszont ne csodélkozz ezen,nincs egyenlő kapcsolat különböző neműek közt.Ha viszont egy csökött p.cs akkor rugd ki
ja és megcsalt e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!