Kétnapos céges karácsonyi bulink/csapatépítőnk lesz, ti hogyan reagálnátok, ha a párotok/férjetek/feleségetek ilyen bulira menne?
Azért kérdezem, mert a páromnak boldogan újságoltam, erre féltékeny lett. Jó, nem az, hogy nem mehetek el, meg nem is veszekedtünk, semmi ilyesmi, csak érdekelne, mások hogyan viszonyulnak az ilyesmihez.
Pár infót azért leírok: kis cég a miénk, 4 női alkalmazott van velem együtt 20-27 év közöttiek, 1 férfi van, aki velünk kb. egy idős, ezen kívül a pénzügyi vezetőnk kb. 35 éves, családos ember, a cégtulaj pedig negyvenes ffi, szintén van párja, gyereke.
Férfiak, nők véleménye is érdekel, mit szólnának ilyen karácsonyi bulihoz, mert nekem a féltékenység nem annyira jutna eszembe, előbb lennék féltékeny a sok jó kajára, mint a nőkre :D
Nem gondolom, hogy ehhez különösebben hozzá kell szólni. Jó szórakozást.
Aki akar az bárhol megcsal aki nem az sehol.Szóval felesleges ezen kattogni.
2/3
Nem is szenteste lesz, hanem decemberbe, csak azért az a neve.
Vagyis nálunk így van.
2-es december közepén lesz természetesen
Akkor ebben nem csak szerintem nincs semmi, ez megnyugtat :)
Irodában dolgozom, rendszeresek az ilyen összejövetelek, de nem csak ennél a cégnél, hanem mindegyiknél ahol voltam.
Nem kötelező piálni és körbed..gni a fél irodát. Úgyhogy nekem természetesek az ilyen csapatépítők, eszembe sem jutna féltékenykedni ha a páromnak kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!