Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kétnapos céges karácsonyi...

Kétnapos céges karácsonyi bulink/csapatépítőnk lesz, ti hogyan reagálnátok, ha a párotok/férjetek/feleségetek ilyen bulira menne?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert a páromnak boldogan újságoltam, erre féltékeny lett. Jó, nem az, hogy nem mehetek el, meg nem is veszekedtünk, semmi ilyesmi, csak érdekelne, mások hogyan viszonyulnak az ilyesmihez.

Pár infót azért leírok: kis cég a miénk, 4 női alkalmazott van velem együtt 20-27 év közöttiek, 1 férfi van, aki velünk kb. egy idős, ezen kívül a pénzügyi vezetőnk kb. 35 éves, családos ember, a cégtulaj pedig negyvenes ffi, szintén van párja, gyereke.

Férfiak, nők véleménye is érdekel, mit szólnának ilyen karácsonyi bulihoz, mert nekem a féltékenység nem annyira jutna eszembe, előbb lennék féltékeny a sok jó kajára, mint a nőkre :D

2013. okt. 31. 19:41
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
18%
ez csak tapasztalat
2013. nov. 1. 14:45
 22/37 anonim ***** válasza:
46%

furcsa, h akik életükben nem voltak ilyen csapatépítőn, azok gruppenszexről és hasonló ökörségekről beszélnek, aminek nagyjából a fele sem igaz.

igen, a cég fizet mindent, kaját-piát-szállást. ha nem így lenne, akkor nem lenne kötelező. mivel munkanapon van, így az aznapra szóló munkabért is megkapjuk.

nem csak a buliról szól, mivel SZAKMAI fejlesztés is folyik ezeken az eseményeken, trénerek segítségével.

nem irigykedni, kéne, hanem esetleg bekerülni egy olyan céghez, ahol van ilyen lehetőség, és utána magyarázni arról, h mi folyik a csapatépítőn.

2013. nov. 1. 21:24
 23/37 anonim ***** válasza:
92%

tudjuk, a trénert is tudjuk

ezekre nincs szükség.

2013. nov. 1. 21:26
 24/37 A kérdező kommentje:
Húúú, hát ha tapasztalat, akkor sajnálom, de szerintem akinek a párja megcsalós, annak nem kell csapatépítő. elég egy átlag szerda este is.
2013. nov. 2. 12:01
 25/37 anonim ***** válasza:
0%
19-es, ezt a főnök fizeti céges kasszából. Sajnállak, hogy nem sikerült olyan munkahelyre bejutnod, ahol haladnak a korral és megrekedtél valami kommcsi vállalatnál, sztahanovista munkarendben :D
2013. nov. 2. 12:41
 26/37 anonim ***** válasza:
69%

11: "Lehet álszenteskedni, de az ilyen "csapatépítő buli" kizárólag a kufircolásról szól!!"

Ez nem igaz, én már többen voltam és még egyiken sem d...gtam. Akik igen, azok az átlag napon is összefeküdtek, vagy lezavartak egy gyors menetet az irodai rokkant vécében, de nagy átlagban nem erről van szó.

"Különben mindenki vihetné a párját!!!"

Bocs, de ez céges csapatépítő, aminek nem az a célja, hogy a férjet/feleséget etessék meg ingyen szobáztassanak titeket, vagy elvonuljatok, hanem hogy a kollégáidat megismerd. Ilyenkor kiderülhet, hogy a kis penészvirág az eldugott irodában akivel havonta kétszer beszélsz, az valójában tök jó fej és ugyanaz a hobbija mint neked. Ha egy kicsit személyesebb a kapcsolat, akkor általában segítőkészebbek egymásnak az emberek a munkahelyen is.

2013. nov. 2. 12:49
 27/37 anonim ***** válasza:
57%

12:49 !

Te nagyon sötét vagy!!

"11: "Lehet álszenteskedni, de az ilyen "csapatépítő buli" kizárólag a kufircolásról szól!!"

Ez nem igaz, én már többen voltam és még egyiken sem d...gtam. Akik igen, azok az átlag napon is összefeküdtek, vagy lezavartak egy gyors menetet az irodai rokkant vécében, de nagy átlagban nem erről van szó. "

Vagyis rajtad kívül, szinte mindenki "összefeküdt".

Köszönöm, hogy -akaratod ellenére- megerősítettél abban, amit leírtam!!

2013. nov. 2. 17:33
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Utolsóból csak az irigység szól,mert náluk senkinek nincs ilyen jó munkahelye vagy talán még munkája sem.
2013. nov. 2. 17:37
 29/37 anonim ***** válasza:
39%

27: a szövegértelmezéseddel akkor gond van. Nem írtam, hogy mindenki más összefeküdt volna a kollégákkal és csak én maradtam ki az orgiából. De az, aki megtette, az is azzal, akivel amúgy is etyepetyézgettek már előtte is.

Amúgy ez a ritkábbik eset volt, mert azért egy átlag munkahelyen életkorban elég nagy a szórás, még ha kellett is volna valaki, akkor a pocakos 50-es raktáros alapból kiesik, a huszonéves gyakornok is. Talán lett volna 2-3 korombeli, akik közül az egyik akkor se kellett volna ha ő az utolsó a földkerekségen, másik nős, ha meg lett is volna aki kell, annak meg lehet, hogy én nem jövök be.... Úgyhogy egy munkahelyen sem annyira könnyű ám bepasizni/csajozni.

2013. nov. 2. 19:41
 30/37 anonim válasza:
84%
Hát gyerekek én meg pont egy ilyen 4 csillagos superior szállodában dolgozom, ahol ezek a céges bulik zajlanak. Tudnék mesélni, hogy mi is a tréning valójában. Úgyhogy a 11-es válaszolónak teljesen igaza van, mégha le is pontozzátok. Erről ennyit.
2013. nov. 2. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!