Kétnapos céges karácsonyi bulink/csapatépítőnk lesz, ti hogyan reagálnátok, ha a párotok/férjetek/feleségetek ilyen bulira menne?
Azért kérdezem, mert a páromnak boldogan újságoltam, erre féltékeny lett. Jó, nem az, hogy nem mehetek el, meg nem is veszekedtünk, semmi ilyesmi, csak érdekelne, mások hogyan viszonyulnak az ilyesmihez.
Pár infót azért leírok: kis cég a miénk, 4 női alkalmazott van velem együtt 20-27 év közöttiek, 1 férfi van, aki velünk kb. egy idős, ezen kívül a pénzügyi vezetőnk kb. 35 éves, családos ember, a cégtulaj pedig negyvenes ffi, szintén van párja, gyereke.
Férfiak, nők véleménye is érdekel, mit szólnának ilyen karácsonyi bulihoz, mert nekem a féltékenység nem annyira jutna eszembe, előbb lennék féltékeny a sok jó kajára, mint a nőkre :D
Lehet álszenteskedni, de az ilyen "csapatépítő buli" kizárólag a kufircolásról szól!!
Különben mindenki vihetné a párját!!!
11es, te nagyon jóképességű! szerinted a kedves párjaink mégis mi a fittyfenét csinálnak, míg mi szakmai tréningeken veszünk részt? az esti buli csak a bónusz, nem azért megyünk csapatépítőre, h egész nap kufircoljanak a népek.
ja, és a kaja tényleg pazar, mi mindig 4 csillagos hotelbe megyünk, van wellness, és a második napon valami élményprogram, ami tényleg a csapatépítésről szól. (kalandpark, sárkányhajózás)
a párom csak arra féltékeny, h náluk nincs ilyen buli, pedig az ő piaci részesedésük magasabb mint a miénk. ugyanabban a szektorban/üzletágban dolgozunk, csak konkurens vállalatnál.
Amikor olvastam a kérdésed az ugrott be nekem is, hogy Karácsonykor otthon van az ember helye, nem egy bulin, és lehet ez zavarja a párod.
De aztán látom csak a neve karácsonyi, de az időpont nem akkor van. Szerintem nincs ebben semmi rossz.
Kétnapos céges buli? Ezt ki fizeti?
Tudom, divat lett..
Ezért emelkednek a számlák, amit nekünk küldenek???
Lehet lepontozni, mi még "kommunista szombatot" csináltunk, munkával. Mindenféle szarságokat támogattunk...
De ezek a céges bulik viszik, nem hozzák a pénzt.
Na, öreg vagyok én már ehhez...IS.
Húúú köszönöm a sok választ.
Nem áll szándékomban senkivel kufircolni, ezt leszögezem. Mi nem ismerjük egymást, mert országszerte vannak irodáink, van akivel eddig még csak egyszer találkoztam életemben, mert általában csak telefonon szoktunk beszélni munkaügyben. Ezért akarunk csapatot építeni, hogy arcok legyünk, ne csak hangok.
Utolsó, nem is értem, amit írsz. Nem állami cégnél dolgozunk, a mi bulinknak semmi köze a számláidhoz, nyilván a cég nyereségéből áldoz fel valamennyit a főnök.
Mikor kérdeztem, mégis kire féltékeny, nemes egyszerűséggel közölte: mindenkire :). Igaza volt annak, aki azt írta, hogy bulizni sem nagyon szoktunk külön. mindketten ismerjük egymás baráti társaságát, és ha a nem is együtt megyünk, akkor is tudjuk, kikkel van a másik.
Azért az megdöbbent, hogy többek szerint a céges bulik a kufircolásról szólnak... Milyen lelkületük van egyes embereknek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!