Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hogyan reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok ha valaki így kikezdene a házastársatokkal?

Figyelt kérdés

Kifogtam a pasik gyöngyét. Kedves, empatikus, családcentrikus.

Könnyen barátkozik, mindkét nemből vannak haverok és barátok.

Jött egy új nő a munkahelyére. Egy másik barátnő hívta fel a férjem figyelmét arra, hogy a nő már nyílt flörtbe ment át. Azóta próbálja kerülni, de elég nehéz, hiszen egy vonattal járnak dolgozni és egy műszakban vannak.

Aztán ma ráírt közösségi oldalon (itt megjegyzem hogy a férjem mutatta, nem turkáltam). Megpróbálom fejből leírni a párbeszédet.

Szia. Te kerülsz engem?

Igen. Észrevettem hogy többet akarsz barátságnál. Jól látom?

Hát igen (az a hülye kacsintós fej) nem bánnám ha több lenne. (szivecske)

Nézd, feleségem van és két kislányom.

A nejed nem érdekel. Nem ismerem. De a lányaid cukik! Mosoly

Nem a férjemben nem bízom, az elmúlt években bizonyította, hogy hűséges, hanem bosszantanak a r...hmm... Ilyen típusú nők.

Mit tennétek?

2015. jan. 15. 13:53
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
5%

Na még ezek a "katolikus" válaszok!!!

Ha a férjedet továbbra se hagyja békén a kedves kollegina, akkor igen is védd meg ami a tied!

Beszélgess el vele, ha finoman nem érti, akkor kicsit durvábban, utánna le fog szállni a férjedről!!!

2015. jan. 15. 14:10
 12/48 anonim ***** válasza:
89%

"Védd meg ami a tied"

A férjem nem az enyém. Akármikor szabadon távozhat, szabad ember. Ahogy a véleményét is szabadon elmondhatja egy ilyen esetben. A rabszolgaság jó ideje véget ért, nálatok nem?

2015. jan. 15. 14:12
 13/48 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem a durvulás a feleség részéről az ilyen nőknek még külön örömet okoz. A megoldás a férj kezében van.
2015. jan. 15. 14:14
 14/48 anonim ***** válasza:
73%
Aki magabiztos, az nem pattog. Vállat ránt és továbbra is szereti a férjét. Aki kiabál, vitatkozik, lecsap a másik nőre, az a feleség nem érzi biztonságban magát a házasságában, és ezt a másik nő is tudja.
2015. jan. 15. 14:15
 15/48 anonim ***** válasza:
92%
Ne a nőre haragudj, ilyenek mindig is lesznek. A férjednek viszont egyértelműen fel kell lépni ellene.
2015. jan. 15. 14:17
 16/48 anonim ***** válasza:
81%

Sosem voltam hívő vagy katolikus, de a legintelligensebb megoldás, hogy reagál rá a feleség... ha megteszi az első lépést, az egy biztos jel, hogy a feleség megingott.

De egy bombabiztos házasságban, a feleség legyint egyet és a férjére bízza a többit.

2015. jan. 15. 14:19
 17/48 anonim ***** válasza:
57%
Én ilyenkor mindig kiakadok, hogy micsoda utolsó, senkiházi nők vannak.. És persze ha jön egy részeg céges buli, a pasinak meg elmegy a feje, akkor meg a feleséget hibaztatjak, hogy biztos nem adott meg mindent a férjének..
2015. jan. 15. 14:25
 18/48 anonim ***** válasza:
94%
A helyedben megmondanám a férjemnek, hogy egy tüzelő szukának ez nem egyértelmű elutasítás, ne azt mondja neki, hogy a probléma a feleség és a két gyerek, hanem hogy egyáltalán nem az esete, és ha egyedül lennének a földön, akkor is előbb menne szerzetesnek, minthogy vele bármit kezdjen. Meg különben is férfiként szeret saját maga kezdeményezni, és kifejezetten taszítják a magukat felkínáló nők. Ha ezt így megírja vagy megmondja neki, tutira leáll a nő.
2015. jan. 15. 14:26
 19/48 anonim ***** válasza:
97%
Normális férjnek nem megy el a feje a céges bulin. Kur vák voltak és lesznek. Ez nem lehet indoka egyetlen férfinak sem.
2015. jan. 15. 14:26
 20/48 anonim ***** válasza:
0%
Örülnék. Nekem fontos az olyan pár, aki sokak szerint szexi, és akit sokan akarnak. :)
2015. jan. 15. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!