Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hogyan reagálnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan reagálnátok ha valaki így kikezdene a házastársatokkal?

Figyelt kérdés

Kifogtam a pasik gyöngyét. Kedves, empatikus, családcentrikus.

Könnyen barátkozik, mindkét nemből vannak haverok és barátok.

Jött egy új nő a munkahelyére. Egy másik barátnő hívta fel a férjem figyelmét arra, hogy a nő már nyílt flörtbe ment át. Azóta próbálja kerülni, de elég nehéz, hiszen egy vonattal járnak dolgozni és egy műszakban vannak.

Aztán ma ráírt közösségi oldalon (itt megjegyzem hogy a férjem mutatta, nem turkáltam). Megpróbálom fejből leírni a párbeszédet.

Szia. Te kerülsz engem?

Igen. Észrevettem hogy többet akarsz barátságnál. Jól látom?

Hát igen (az a hülye kacsintós fej) nem bánnám ha több lenne. (szivecske)

Nézd, feleségem van és két kislányom.

A nejed nem érdekel. Nem ismerem. De a lányaid cukik! Mosoly

Nem a férjemben nem bízom, az elmúlt években bizonyította, hogy hűséges, hanem bosszantanak a r...hmm... Ilyen típusú nők.

Mit tennétek?

2015. jan. 15. 13:53
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
0%

30: Én tovább megyek! A teljes igazságot kéne elmondani.

Nyilvénvaló, hogy történt köztük jelzésváltás. A párkeresők a saját vonzerejükre kiváncsiak és arra, hogy ha nem jön össze egy kölcsönös tetszésnek látszó eset, annak mi az oka.

Ezekre a részletekre ki nem térő elutasítás a dolgok szőnyeg alá söprése és időnyerés.

Le kéne tisztáznia a férjnek, hogy ami történt, mi volt.

PÉLDÁUL (ha ez az igazság): "Tetszik nekem a gondolkodásod és külsőd, de nem akarok veled járni, mert nem tartalak szexinek. És ezért elkezdett zavarni, amikor azt mondod/csinálod, kérlek, ezt többé ne csináld! Kérlek, hogy ezentúl..."

Semmi mással nem lehet lezárni semmit, csak a teljes igazsággal.

2015. jan. 15. 15:54
 32/48 anonim ***** válasza:
57%

Off: Nagycsaladosoknal dolgozom haznal, latom a mosolygos, babazos kepeket, mindig mosolygok, orulok a boldogsaguknak, es eszembe jutnak az ilyen fergek, hogy mennyi csaladot tesznek tonkre, vagy csak probalnak bekavarni...szomoru! szerencsere felenk nem divat a megcsalas, de eleg beuljek a gep ele.

On: A ferjed dolga leszerelni azt a f..sk..at, ha jol valasztottal, nem fog semmi tortenni (ritka magyarorszagon az ilyen pasi mint a feher hollo!).

2015. jan. 15. 16:03
 33/48 anonim ***** válasza:
annyit hozzafuznek, hogy en is jartam igy, nem is egyszer sajnos...idobe telik nekem is megbizni. De mindenkinek jar egy esely, amit ha eldob, onnantol vege.
2015. jan. 15. 16:05
 34/48 anonim ***** válasza:
97%

Volt rá példa, napokkal az esküvőnk előtt. Nem tettem semmit. Odáig nem alacsonyodom le. A férjemnek kell intézni az ilyesmit, amit meg is tett.

Elintézte azzal a csajt, hogy volt rá 6 + éve, hogy észrevegye őt, amíg ők barátok voltak, és én nem voltam képben, de nem tette, és ez a hajó elment, megnősül és boldog.

Az esküvőnk után még szilveszterkor adott karácsonyi ajándékot a férjemnek a nő (senki másnak nem a baráti körből, csak a férjemnek.)

Ő félretette, és nem mondott rá semmit egy köszönömön kívül. Közömbös volt a férjem viselkedése. Ezek után úgy tűnt felfogta a lány, hogy hiába próbálkozik.

2015. jan. 15. 16:36
 35/48 anonim ***** válasza:
91%

"31"- Én 30-as vagyok. Nő vagy ugye?.:))) Hááát nem is tudom.Tehát végül is kimondom neki, hogy "szexuálisan nem hatsz rám".Lehet , hogy bejön , még ha vérig is sértődik.

No persze ezzel az abszolút igazsággal lehet hogy óvatosan kel bánni. Mert mi van akkor ha szexuálisan hat rám, de valójában nem akarok vele semmiképpen kikezdeni, vagy belemenni bármibe is.

Azt te is tudod , akár férfi vagy akár nő, hogy a szexuális vonzás az nem tudatosság kérdése, az már lehet tudatosság kérdése, hogy élek e , illetve visszaélek ezekkel az érzetekkel.

2015. jan. 15. 16:40
 36/48 anonim ***** válasza:
Ezt a "Nő vagy ugye" , nem bántásnak szántam .:)
2015. jan. 15. 16:42
 37/48 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk egyszer pontosan ugyan ez volt a szitu, de tényleg szinte mintha én írtam volna ezt. Ugyan így egy facebook beszélgetés vetett véget a dolognak, ott a nő olyanokat írogatott a férjemnek, hogy remeg a lába amikor a közelében van, és hogy mennyire imádja..:P A férjem elolvasta, megmutatta, aztán csak annyit, írt, hogy "A feleségem is olvasta"...:P Azóta többet nem jelentkezett/próbálkozott a csaj...:P
2015. jan. 15. 17:29
 38/48 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem ilyenkor célravezetőbb lenne, ha a férj valami olyasmit írna, hogy "nem lehet köztünk semmi, mert én a feleségemet SZERETEM, és csak ő érdekel mint nő", vagy valami hasonlót.

Ez a családos meg házas szöveg "gáz", olyan értelemben, hogy rámenősebb alakok simán értelmezhetik ezt úgy, hogy amúgy lenne esélyük, ha nem lennének ott azok a fránya erkölcsi fenntartások. Remélem érthető, mire gondolok :)

Természetesen adott pontig én semmit sem reagálnék, főleg ha ennyire egyértelműen sötét, buta liba próbálkozna, egyszerűen nem ellenfél :)

2015. jan. 15. 18:19
 39/48 anonim ***** válasza:
A férjed nagyon rendes, és hihetetlenül szexivé vált a szememben pusztán azért, mert így kiállt melletted, a családja mellett. De ne aggódj, én tudom kezelni az ősi ösztöneimet, nem úgy, mint az a nő. nekem is tetszett már házas pasi, de soha, ismétlem soha nm hajtottam rá, se nyíltan, se titokban. Az a nő gerinctelen. Te ne tegyél semmit, a férjed lerendezte, vagy le fogja. Bízz benne.
2015. jan. 15. 19:17
 40/48 anonim ***** válasza:

35: Erre kiváncsi. Érdeklődést, figyelmet, kedvességet biztosan kapott tőled, ha sertepertél körülötted.:)

Ha túl erősnek találod a viszonzást, Neked kell megszabni a határt. Mindig annak kell megszabnia a határt, aki kevésbé vonódik be érzelmileg a kapcsolatba. Igen, lány vagyok, és minden barátom fiú.:) Szóval ebben a határtartásban nagyon gyakorlott vagyok és elég jó is.

2015. jan. 15. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!