Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha a feleségetek ezt kérné szülinapra?
Figyelt kérdés
Hamarosan születésnapom.
Nem állunk a legjobban anyagilag, de nem is vágyom olyan nagyon semmire, ezért felvetettem a páromnak, elmehetnénk japán étterembe, mindketten szeretjük a konyhát.
Így mindketten jól érezzük magunkat, nekem nem kell ajándékot kitalálni, neki meg nem kell érte a fél várost felforgatni.
Úgyis jön a karácsony...
Sértő, hogy ezt így kijelentettem?
2014. nov. 2. 23:07
1/14 anonim válasza:
Nem értem mi a probléma, de igazad, ha nincs, akkor csinálni kell, mert amúgy unalmas lenne. :)
2/14 anonim válasza:
Egyszerűen tudomásul venném. Szerintem ebben semmi megsértődni való nincs. Ha ezen bármelyikőtök is problémázik akkor ott sokkal nagyobb bajok vannak. 22F
3/14 anonim válasza:
Kérdező, akkor a születésnapján (vagy környékén) elmennénk egy japán étterembe... ennyi. A világon semmi sértőt nem látok benne, miért lenne az gond, ha megfogalmaztad a vágyaidat? (50/F)
4/14 anonim válasza:
Én is mindig erre vágyom, vicces. :) Amúgy pont szusizni jártunk a barátaimmal régebben így szülinapokon.
6/14 anonim válasza:
Ez nagyon jó ötlet! Melyik városban? BP-en tudok egy hangulatos japcsi helyet.
8/14 anonim válasza:
Meglepődnék, mert tudtommal nincs feleségem. De a viccet félretéve, szerintem is jó ötlet. Közös program, finom kaja, mindketten jól érzitek magatokat, mi kell még? :)
10/14 anonim válasza:
az indokot nem kll hangotatni és akkor minden tökéletes lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!