Mit reagálnátok, ha feleségetek/barátnőtök a tudtotok nélkül elvetetné a babát?
Figyelt kérdés
Megjegyzésnek annyit, hogy az esküvőkor megegyeztek, hogy szó sem lehet babáról. és ebben mind a két fél egyet értett.2010. nov. 5. 20:17
1/43 anonim válasza:
szánom az ilyen embert!jobb lett volna ha az ő anyja is így gondolkodott volna:):)
2/43 anonim válasza:
Hogy tartja magát a megegyezéshez.
3/43 anonim válasza:
Megegyezés ide vagy oda, de igazán szólhatott volna, mivel házasok vagytok, mindent meg kéne osszatok egymással. Meg szerintem ez olyan dolog, amit komolyan át kell beszélni, mivel 1 kezdődő életről volt szó. 16/L
4/43 anonim válasza:
Biztos rosszul esne, azért egy átbeszélést meg kellett volna ejteni, de végül is megegyeztetek.
5/43 anonim válasza:
A roh@dt életbe, nekünk meg már 10 éve nem jön össze a babaprojekt, ezek meg dobálják kifele a kukába. Nem igazságos az élet.
6/43 anonim válasza:
Csodálkozom a feleségen, hogy csak úgy suttyomban el tudta intézni ezt úgy, hogy a párja mit sem sejtett.
Akárhogy volt, gerinctelen dolognak tartom, és részvétem a férjnek / exapajelöltnek.
7/43 anonim válasza:
A nök döntése az apuka bármikor mondhatja hogy kösz elég volt az apa szerepből.
8/43 anonim válasza:
Gondolkodni kezdenék azon, hogy mit csináltam rosszul, ami miatt nem bízik meg bennem...
9/43 anonim válasza:
Ha a TUDTOM NÉLKÜL vetetné el, nyilván nem reagálnék semmit, hiszen nem tudnék róla.
Hogy derült ki?
10/43 anonim válasza:
20:36
Rossz hozzáállás.A nők is ludasak benne, ha az apuka "beleun" a szerepébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!