Mit reagálnátok, ha feleségetek/barátnőtök a tudtotok nélkül elvetetné a babát?
Tudom,bocsi de erre még reagálok,és erröl ennyit részemröl.
Ezt biza nagyon benézted,az én anyukám szorgalmas,dolgos nő, és nem megélhetési gyerekszülő. :D
Azt meg hogy félig-meddig vagyok ember,ne egy internetes hozzászólásból akard megitélni.
The end részemröl
21:15
Én már adtam választ a legelején, csak nem szenvedhetem a töketlen embereket, arra meg nem méltatom némelyiket, hogy privátot írjak.
Én vagyok a 20:45-ös ember, tudjátok aki megvonná a nyugdíjat elhagyás és gyerek nem vállalás esetén! :)
Nem vagyok szívtelen, sem veréb, egyszerűen nem értem azokat az embereket akik nem akarnak egy gyereket sem. De itt nem én vagyok a fontos, hanem az, hogy az ilyen hozzáállással kipusztulna az emberiség, nem lesz aki a nyugdíjatokat fizesse és bizony a gazdaság is összeomlana. Aztán majd megy a sírás, amikor egy bizonyos kisebbség tagjai többségbe kerülnek, és nem lesz aki elratson titeket öregkorban. És ezért ti lesztek a hibásak! Szóval nem vállalsz gyereket, pedig képes lennél rá? Búcsúzz el szépen a nyugdíjtól.
És bocs, hogy nem tartok a csürhével, azzal a trenddel, hogy csald meg a barátodat/barátnődet, sz@rd le a családodat, gyereket ne szülj, sajnos én ilyen kívülálló, lázadó vagyok. Mert ez az igazi egyéniség, nem az, hogy kát adag hasis között free tibet felsőben grasszálsz az emókkal meg a hippikkel.
kedves 22:39-es , neked hány gyereked van?
egyébként a kérdésre válaszolva ez 2 ember döntése kéne hogy legyen, hiába beszélték meg hogy nem akarnak gyereket ha már így jött össze ezt meg kellett volna beszélniük.
22.39
Fogalmi zavarban vagy. Sem az emosok,sem a hippik nem járnak free Tibet-es polóban. Illetve akik ilyenben járnak,azokra nem az a jellemző,hogy drogozzanak.
Jó lenne, ha nem OFF-olnátok. :)
20:45-nek van igaza, teljes mértékben.
Végre vki lát is, nem csak néz.
20:45! Kezdjük ott, hogy több, mint 7 milliárd ember él a Földön, holott a természet csak 3 milliárdra van "berendezve"...........
Na most akkor gondold át újra a válaszodat.
A kérdésre már válaszoltam, sajnálom, hogy OFFolok, de erre nem tudok nem válaszolni :S
Ha az esküvőkor azt mondaná a férjem, hogy nem akar gyereket, én is elvetetném a tudta nélkül, ha terhes lennék.
Nyugodtan pontozzatok le, nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!