Mit reagálnátok, ha feleségetek/barátnőtök a tudtotok nélkül elvetetné a babát?
Birkának lenni jó, hollári-hollári-hó!
Magyar katasztrófa film epizódjai olvashatók.
:P
Bocsi,megint off-olok
Megkaptam az e-mailedet. Tudom jól,hogy a mai világban nagyon sok az agymosott zombi,de én nem tartozom közéjük. Amit irtam,azt a saját kutfömböl irtam,nem tukmáltam belém semmilyen rendszer. Én csak a nyugdijjas részre kaptam fel a fejem.Mert irtad,hogy a te gyesedet,gyedet nem az én pénzemböl kapod (ami igaz is), akkor miért sajnálod Te meg attól,aki 40-45 évet napi 8-10 óra munkával megkeres magának? Mert ezért a nyugdijas ugyan úgy megdolgozott! Ez kicsit ellentmondásos számomra. És ha már igy belekezdtem,elmondom mi az én legnagyobb bajom. A környezetemben kapásból 3 olyan nöt is fel tudok sorolni,akik 40 év felett vannak,és egész életükben 1 percet nem dolgoztak munkahelyen,hanem szülték a gyerekeket. Most is otthon vannak anyaságin,de napközben nem mosnak,vagy föznek (azt megcsinálják a nagyobbak), hanem nézik a rozalindát a tv-be. Én az ilyenektöl sajnálom.És a gyerekei ezt a példát látják: ne dolgozz, szülj pár kölköt,és több pénzt visz neked a postás,mint másnak a fizetése.Még a lábad se kell kitenned.
És megfogsz lepödni,nekem is van két gyerekem,de én mikor másfél évesek voltak huztam vissza dolgozni. (nagymama segitett) Erröl csak ennyit és bocsi mindenkitöl az off-ért.
Jah, bocs, úri asszony nem teregeti mások elé a csak neki címzett levél válaszát, bár nemedre nem derült fény utólag, meg nem is nagyon érdekel.
Tedd azt!
20:45-ös, nyugdíjmegvonós ismét itt! :)
Én fiatal vagyok, 20 év alatti, barátnőm hozzám hasonló gondolkodású, lesz gyerekünk majd. (24-23 éves korunk körül)
Mellesleg ideje szakítani ezzel a túlszaporodós baromsággal, mert nem itt európában vannak sokan, hanem mondjuk afrikában és ázsiában. És honnan vetted azt, hogy 3 milliárd embernek van kitalálva a Föld? :)
Nagyon OFF: általában a szalon lázadók mászkálnak freeakármiben, mert nagyon szeretnek tőlünk több ezer kilométerre történe dolgokba belepofázni. Persze a határon túliak vagy a búrok nem hatják meg őket, valami színes kell mert az menő. És persze a menő úgy lázadni ha hetente elszívnak egy kis füvet, na akkor azt hiszik mekkora lázadók. :)
Szerintem tiltsd le a francba a mail címedet, ne vállald a publicitást, ha ilyen üldözési mániás vagy.
Aki nyílvánosan megadja, az számoljon ezzel is, vállalja be a következményeit.
Ne bízd el magad 20:45-ös, attól még, hogy Kínában vannak sokan, nem azt jelenti, hogy itt nem szaporodhatunk el, ha így folytatjuk. Hogy honnan veszem a 3 milliárdot? Nézz körül! A Föld szenved, és már azóta szenved, hogy átléptük a 4 milliárdot. Nincs annyi természeti kincs, ami ennyi embert elbírna! Persze te biztosan Al Gore dokumentumfilmjét is marhaságnak tartod, biztosan te is azok táborát erősíted, akik szerint a széndioxid egy barátságos anyag, ami nagy mennyiségben csak jót tesz a Földnek....Mert hát ciki is követni a main stream-et. Mondjuk ehhez még Al Gore sem kell, csak józan paraszti ész!
Amúgy egyetértek azzal is, hogy elsősorban a cigányokat kéne leszokni a túlzásba vitt szaporodásról, de ez nem jelenti azt, hogy a magyarok meg szüljenek 9 gyereket családonként, csak mert az olyan keresztényi és olyan jófej, meg nemzetvédő dolog...
Aki nem alkalmas a gyereknevelésre, NE SZÜLJÖN!! Mert akkor az a gyerek örök életében utált lesz, nem lesz egészséges gyerekkora, ergo felnőttkorára korcs lesz belőle. Inkább legyen csak 5 millió becsületes magyar, mint 10 millió, amiből 4 millió egy sz@r, szemét alak, mint most.
Nekem is lesznek gyerekeim, de egy pillanatig sem gondoltam arra, hogy azért szüljek, mert fogy a magyar! Azért szülök, mert szeretem a gyerekeket, és épp ezért lesz belőlem jó szülő, a kérdezőből és feleségéből meg épp ezért nem lenne jó szülő, és mily szerencse, hogy ezt belátták!
20:45-ös itt!
És akkor mivan ha szaporodunk? Ha nem szaporodunk elözönlenek a bevándorlók és cigányok. Akkor majd lehet rinyálni. Egyébként a föld a szennyezéstől szenved nem pedig az emberek létszámától. (Mellesleg én családot szeretnék azért, mert jó érzés családban élni, és mert fogy a magyar)
Már nem azért, de arra még nem gondoltál, hogy azért szenved a szeméttől, mert túl sok ember gyártja??? Tudod: minél több az ember, annál több a szemét. Minél több az ember, annál több papír fogy, ergo annál több fát kell kivágni. Ez mihez vezet? Annál több esőerdő hal ki, annál kevesebb lesz az oxigén, stb...........
És az mégis mennyivel jobb, ha lesz 15 millió magyar, a cigányok kihalnak, de az a 15 millió magyar lopósabb, csalósabb, csürhébb banda lesz, mint bármelyik roma vagy bevándorló?? Édesanyám például nem magyar, és normálisabb, mint a legtöbb magyar, aki mást se tud, csak keseregni, irigykedni és megfúrni a honfitársát. Miközben persze fennhangon jelzi mindenhol, hogy ő mennyire nagyon magyar, mennyire nagyon hazafi...aha! Csak ha külföldön találkozik egy honfitársával, egyből azon gondolkozik, mivel törhetne borsot az orra alá. Na most akkor ki a jobb? Inkább JAVÍTANI kéne a magyar népet, nem szaporítani! Majd ha lesznek olyan jók, mint egy nyugat-európai ember, és visszanyerik a kommunizmus előtti híres vendégszeretetüket, na akkor lesz érdemes szaporítani is, de persze csak egy bizonyos pontig...
A cigány problémára pedig remek megoldás lenne a szociális kártya, nem bírom felfogni, miért sikkadt el az ötlet a választások közepette :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!