Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem a minap azzal állt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem a minap azzal állt elő, hogy borotváljuk meg egymás intim szőrzetét, szerintetek normális? Vagy ez általános dolog lenne a házaspárok között?

Figyelt kérdés

Amúgy mindketten szőrtelenítettünk, csak eddig mindenki saját magának.

31/N

2015. jan. 10. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
66%

Azért legyünk már realisták egy w.c-zés-t meg kitörlést ne vegyünk már egy kalap alá egy borotválkozással!

A w.c.-s dolgok büdösek stb. persze az ember nem fogja kitörölni a párjának - hacsak nem beteg - és persze, hogy becsukjuk az ajtót is közben.

De a szőrtelenítés ennél lényegesen egyszerűbb, higiénikusabb dolog. Gondoljunk bele: pl.a rötyizést nem tárgyaljuk ki barátokkal sem de a szőrtelenítésről elég gyakran beszélgetünk úgy nagy általánosságban véve de a nők egymás közt az intim szőrtelenítésről is szoktak beszélgetni, tanácsokat adni.

És, aki gyakran csinálja annak biztos rendben van tartva nem egy büdi harci borzot kell megnyírni hanem egy, amúgy is rendben tartott - előzőleg megmosott - területen kéne ügyeskednie.

És ahogy írták ebből jó röhögés és egy hatalmas kamatyolás is kikerekedhet.

De teljesen mindegy, ki, milyennek találja az a lényeg, hogy a kérdezőnek és a párjának belefér-e ez és a férj könnyen túllép-e az elutasításon.

Nem hiszem, hogy nagy gáz lenne egy nem-ből ha más téren meg jól működnek a dolgok.

Csak azt kell lerendezni kinek, mi fér bele és akkor nincsenek gondok.

Szexuális téren csak addig lehet elmenni, ameddig a párunk is komfortosan érzi magát.

Kedves Kérdező én a helyedben megejtenék egy kellemes beszélgetést a férjeddel, hogy jött ez elő, neki, mi a pláne benne és nagyon gáz-e ha neked nem jönne be? Egy jó beszélgetés sok mindent megold.

2015. jan. 10. 19:21
 52/72 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a férjem szokta borotválni, mert ő jobban látja, jobban hozzáfér. :)

Nálunk teljesen átlagos, normális. 30/nő

2015. jan. 10. 19:31
 53/72 anonim ***** válasza:
68%
Nekem még a popóm körül is a férjem borotválja.
2015. jan. 10. 19:38
 54/72 anonim ***** válasza:
10%
Igy van vannak határok.Aztán majd ne csodálkozzatok rátok unnak.nem kell mindig mindent együtt csinálni.Marha izgalmas lehet egymást borotválni.Az enyém állna elő ilyennel küldeném az anyjába
2015. jan. 10. 19:41
 55/72 anonim ***** válasza:
Én egyszer kértem meg a férjemet, amikor elfolyt a magzatvíz és kukkot nem láttam már a hasamtól. Nem merte, félt, hogy megvág, úgyhogy vakon én csináltam, élmény volt...
2015. jan. 10. 19:50
 56/72 anonim ***** válasza:
19%
azok akiknek a férjük borotválja a seggüket meg a sunájokat azok egy retardált párok....... ennyi nem kell ragozni egyszerűen !!!
2015. jan. 10. 19:59
 57/72 anonim ***** válasza:
49%
Én azt szeretem a legjobban, amikor a férjem a fenekem lyukát borotválja körbe. Nincs annál izgibb!
2015. jan. 10. 20:02
 58/72 anonim ***** válasza:
15%
le lehet pontozni pi..jukat is a férjükkel borotváló suncikák, de akkor is igazam van :)))
2015. jan. 10. 20:03
 59/72 anonim ***** válasza:
77%
A kamu kérdést egy FÉRFI írta ki! Most kaptam tőle privátot.
2015. jan. 10. 20:19
 60/72 anonim ***** válasza:
49%

"Gondoljunk bele: pl.a rötyizést nem tárgyaljuk ki barátokkal sem de a szőrtelenítésről elég gyakran beszélgetünk úgy nagy általánosságban véve de a nők egymás közt az intim szőrtelenítésről is szoktak beszélgetni, tanácsokat adni."

Érdekes, én nőként nem beszéltem meg soha senkivel, hogy ki hogyan szőrtelenít, de szarásról szoktunk beszélni. Szarni mindenki szarik, mindenki hozzá tud szólni.

Mi van, ha a pasi arra izgul, hogy kicseréli a tamponomat? Az normális? Ha őt izgatja, az, nem?

2015. jan. 10. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!