Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem a minap azzal állt elő, hogy borotváljuk meg egymás intim szőrzetét, szerintetek normális? Vagy ez általános dolog lenne a házaspárok között?
Figyelt kérdés
Amúgy mindketten szőrtelenítettünk, csak eddig mindenki saját magának.
31/N
2015. jan. 10. 17:57
21/72 anonim válasza:
A végén egymás seggét is kitörlitek?
22/72 anonim válasza:
14el értek egyet.
Soha nem értettem azokat, akik abban mérik a házasság mélységét, hogy szarnak-e egymás előtt... és akk csoda, ha jönnek a megcsalások, ahol a másik nő egy szép köntösben, sminkben nyit ajtót, otthon a zAsszony szex előtt még gyorsan wczik egyet meg megkéri a férje-urát, h borotválja már le a seggét...
hát kössz, nekem nem ebben mérik a házasságot...
23/72 anonim válasza:
természetesen, ha mindez kényszerhelyzetben, betegség miatt történik, az más, de hogy valakinek ez mindennapos legyen egy egészséges kapcsolatban, az nekem meredek...
24/72 anonim válasza:
Semmi érdekesség nincs ebben,ettől függetlenül úgy gondolom hogy mindenki intézze saját magának :) Ha ez lenne a legnagyobb óhaja a páromnak,megengedném.
25/72 anonim válasza:
Van ilyen borotválós szex, vagy fétis, és lehet hogy azt akarja veled kipróbálni. Csak tippelek, nehogy azt hidd hogy pártolni akarom.
26/72 anonim válasza:
Nekem tetszene, de a férjemre véletlenül egyszer rányitottam, amikor csinálta és azt mondta, hogy húzzak kifelé, habár ő rosszul van az orális együttléttől
27/72 anonim válasza:
Hát ėn nem engedném nőnek hogy engem ott meg borotváljon. Mindegyik nő megvágta már magát.
28/72 A kérdező kommentje:
Én is azt gyanítom, hogy újabban erre izgul. Inkább talált volna ki mást...
2015. jan. 10. 18:28
29/72 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam megvágni magam, rutinos vagyok.
Tényleg azt mondta húzzál ki? De miért? Akkor a te férjed meg pont az enyém ellentéte.
2015. jan. 10. 18:30
30/72 anonim válasza:
Cseréljetek férjet, gond megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!