Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem a minap azzal állt elő, hogy borotváljuk meg
egymás intim szőrzetét, szerintetek normális? Vagy ez
általános dolog lenne a házaspárok között?
Figyelt kérdés
Amúgy mindketten szőrtelenítettünk, csak eddig mindenki saját magának.
38-as, hát igen, van benne valami, hogy nevetségesnek tartod a dolgot, először, mikor mondta én is nevettem, mert azt hittem viccel, szoktunk hülyéskedni, gondoltam megint csak erről van szó, de ezúttal nem.
2015. jan. 10. 18:50
42/72 anonim válasza:
Én nem mennék bele. 15 éve vagyok házas és egyáltalán nem vagyok prüd, vagy ilyesmi, de egy házasság nem azt jelenti hogy az embernek nem lehetnek magánügyei, és nálam a p*na borotválás a magánügy kategória. De kíváncsi lennék, akik annyira kampányolnak, hogy egy jó házasságban nincsenek titkok, azok pl kitörölnék a másik fenekét nagydolog után, ha azt kérné tőlük? Vagy engednék, hogy a párjuk kitörölje az övét? Na ugye, hogy vannak magánjellegű tevékenységek a házasságban is....
2015. jan. 10. 18:52
43/72 anonim válasza:
Szerintem meg csak egy jó szex kerekedne belõle! Vagy max végigröhögitek az egészet! Sztem egyszer simán ki lehet próbálni! Nem muszáj mindig így borotválkozni.... Vannak ettõl sokkal intimebb dolgok, amiket nem csinálunk a másik elõtt(wc, tamponcsere). Ja és szerintem is örülj neki, hogy kimondja h mire vágyik, nem fogsz lesni, ha egyszer hozzádvâgja dühbõl. Jó szórakozást! ;)
2015. jan. 10. 18:56
44/72 anonim válasza:
Jesszus, miert lettem 0%-ra lepontozva? En kerek elnezest, hogy nem folyatom a nyalam egy ilyen dologra. Miert nem lehet elfogadni mas velemenyet is? (38#)
2015. jan. 10. 18:58
45/72 anonim válasza:
Érdekes, valahogy aborotva engem is feszélyezne, de gyantázni szokotta ferjem.
Ő csak fazoníroz, gyakran én csinalom neki, szerintem voltunk már intimebb helyzetben is, ha ilyenre kérne én belemennék..
De mindenkinek más az ingerküszöbe..
2015. jan. 10. 19:03
46/72 anonim válasza:
Előző vagyok..
43-as sajnos ilyenre is volt már példa az életben.. /mindkét kar törött/
Bár mögöttünk nincs 15 év csak 1,5 év házasság, 6 év kapcsolat..
2015. jan. 10. 19:04
47/72 anonim válasza:
Mármint 42-es bocsi
2015. jan. 10. 19:04
48/72 anonim válasza:
Mint látod, házasság is sokféle van, szóval ne aszerint gondolkozz, hogy "egy házasságba" ez belefér-e?
Neked OK-e?
Én is arra tippelnék, hogy valami vérpezsdítőként jutott eszébe, úgy meg akár be is válhat, legfeljebb félbemarad a művelet.
2015. jan. 10. 19:10
49/72 anonim válasza:
42 vagyok és természetesen nem arra a helyzetre gondoltam, ha a másik ápolásra szorul, akkor nyilán én is megtenném ezt a férjemnek, mint ahogy az ember a saját gyerekeit is elrendezi ugye évekig, de ez természetes. Arra céloztam ha az egyik félnek hirtelen ez lenne a "nagy vágya" hogy egymás fenekét töröljék, akkor abba vajon a sok "házasságban nincs magánügy" szöveget hajtogató válaszadó bemenne? Vagy hirtelen mégis lenne magánügy? (a Kérdező férjem sem azért kéri ezt mert betegség/baleset miatt nem képes elrendezni magának, hanem csak úgy)
2015. jan. 10. 19:12
50/72 anonim válasza:
Hát, ha ez lenne a vágya, felőlem leborotválhatna, de hogy én nem borotválnám a férjemet, az biztos. Nem azért, mert ódzkodom tőle, hanem mert a világból ki tudnék futni a szőrtelen férfiak láttán, én szőrösen szeretem a férjemet, maradjon is úgy.
Amúgy nekem csöppet sem izgató a borotválás gondolata, de ízlések és pofonok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!