Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem a minap azzal állt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem a minap azzal állt elő, hogy borotváljuk meg egymás intim szőrzetét, szerintetek normális? Vagy ez általános dolog lenne a házaspárok között?

Figyelt kérdés

Amúgy mindketten szőrtelenítettünk, csak eddig mindenki saját magának.

31/N

2015. jan. 10. 17:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
50%
Házasságban mi ebben a nem normális? Vagy neked még lyuk van a hálóingeden?
2015. jan. 10. 17:59
 2/72 anonim ***** válasza:
32%
Tudod milyen kellemetlen állandóan kiköpdösni a p*naszőröket??!
2015. jan. 10. 18:01
 3/72 anonim ***** válasza:
70%

Válaszolók, értelmezzétek máér a kérdést. Írta, hogy eddig is szőrtelenítettek, de most a férje azt akarja hogy egymásnak csinálják.

Kérdező, én nem vállalnám ezt be, nekem ez túl intim.

2015. jan. 10. 18:04
 4/72 anonim ***** válasza:
91%
Pont annyi idős vagy mint a lányom. Holnap megkérdezem tőle, hogy a vőm mondott e már neki ilyent.
2015. jan. 10. 18:05
 5/72 anonim ***** válasza:
32%
Pfujj! Mi jöhet még ezután? Na az lesz ám még csak az INTIM dolog! Brrrr!
2015. jan. 10. 18:07
 6/72 anonim ***** válasza:
72%
Ebben mi az extra?
2015. jan. 10. 18:07
 7/72 anonim ***** válasza:
76%
Én simán belemennék, mért ne? Házasság után már nem lehet titok ilyen téren szerintem, vagyis én tuti nem élnék olyan házasságban, ahol intim dolgokban lehet valami titok, szerintem gáz.
2015. jan. 10. 18:08
 8/72 anonim ***** válasza:
91%
Hát én inkább nem bíznám ezt az asszonyra,mert eléggé ügyetlen aztán bármire képes borotvával a kezében.
2015. jan. 10. 18:08
 9/72 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy a 3-as válaszolót miért kellett lepontozni, ő legalább tényleg tud szöveget értelmezni, nem úgy, mint a 2....

Oké, akkor úgy látszik ez csak nekem furcsa, hogy a férjem ilyet kér. Én eddig úgy gondoltam, hogy az intim szőrtelenítés a magánügyem, de ha szerintetek ez ennyire mindennapos, hogy a férj meg a feleség egymásnak csinálja, akkor legyen...

2015. jan. 10. 18:10
 10/72 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem egy sima kapcsolatban is normális, nem kell ehhez házasoknak lenni. Barátom is kért már tőlem ilyet, hogy had borotváljon le, megengedtem neki azonnal.
2015. jan. 10. 18:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!