Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem a minap azzal állt elő, hogy borotváljuk meg egymás intim szőrzetét, szerintetek normális? Vagy ez általános dolog lenne a házaspárok között?
Figyelt kérdés
Amúgy mindketten szőrtelenítettünk, csak eddig mindenki saját magának.
31/N
2015. jan. 10. 17:57
1/72 anonim válasza:
Házasságban mi ebben a nem normális? Vagy neked még lyuk van a hálóingeden?
2/72 anonim válasza:
Tudod milyen kellemetlen állandóan kiköpdösni a p*naszőröket??!
3/72 anonim válasza:
Válaszolók, értelmezzétek máér a kérdést. Írta, hogy eddig is szőrtelenítettek, de most a férje azt akarja hogy egymásnak csinálják.
Kérdező, én nem vállalnám ezt be, nekem ez túl intim.
4/72 anonim válasza:
Pont annyi idős vagy mint a lányom. Holnap megkérdezem tőle, hogy a vőm mondott e már neki ilyent.
5/72 anonim válasza:
Pfujj! Mi jöhet még ezután? Na az lesz ám még csak az INTIM dolog! Brrrr!
7/72 anonim válasza:
Én simán belemennék, mért ne? Házasság után már nem lehet titok ilyen téren szerintem, vagyis én tuti nem élnék olyan házasságban, ahol intim dolgokban lehet valami titok, szerintem gáz.
8/72 anonim válasza:
Hát én inkább nem bíznám ezt az asszonyra,mert eléggé ügyetlen aztán bármire képes borotvával a kezében.
9/72 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy a 3-as válaszolót miért kellett lepontozni, ő legalább tényleg tud szöveget értelmezni, nem úgy, mint a 2....
Oké, akkor úgy látszik ez csak nekem furcsa, hogy a férjem ilyet kér. Én eddig úgy gondoltam, hogy az intim szőrtelenítés a magánügyem, de ha szerintetek ez ennyire mindennapos, hogy a férj meg a feleség egymásnak csinálja, akkor legyen...
2015. jan. 10. 18:10
10/72 anonim válasza:
Szerintem egy sima kapcsolatban is normális, nem kell ehhez házasoknak lenni. Barátom is kért már tőlem ilyet, hogy had borotváljon le, megengedtem neki azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!