Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem a minap azzal állt elő, hogy borotváljuk meg egymás intim szőrzetét, szerintetek normális? Vagy ez általános dolog lenne a házaspárok között?
Figyelt kérdés
Amúgy mindketten szőrtelenítettünk, csak eddig mindenki saját magának.
31/N
2015. jan. 10. 17:57
11/72 anonim válasza:
Mi 5 eve vagyunk hazasunk, a mai napig egyutt furdunk es egymas szorteleniteset is egyutt csinaljuk, szoval (szamomra) ez teljesen normalis,
13/72 anonim válasza:
Szerintem csak kíváncsi :D
Nem tudom amúgy mi ebben az undorító. Gondolom nem várjátok meg míg méteres hosszú nem lesz odalent és úgy álltok neki. Az már lehet kicsit az lenne.
Ha párod megkérne, hogy borotváld le a hátát azt se tennéd meg?
14/72 anonim válasza:
Nyugi, kérdező, én se mennék bele. MInt ahogy nem ülnék előtte a WC-n vagy nem cserélnék előtte tampont. Oké, a házastársam, de nekem vannak határok.
15/72 anonim válasza:
Én még mindig nem kapok levegőt! Ekkora erkölcstelenséget! De ha meggyónjátok, akkor mehet:-)
16/72 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy undorító, nekem csak fura volt először.
2015. jan. 10. 18:15
17/72 A kérdező kommentje:
14-essel értek egyébként egyet, végre valaki, aki úgy gondolkodik, mint én. Lehet, mi vagyunk furcsák?
2015. jan. 10. 18:16
18/72 anonim válasza:
akik egymásnak szőrtelenítek, remélem a nő előbb utóbb levágja a lompost a borotvával... meg is érdemelném az érintettek!!!
19/72 Bence_ válasza:
Elhiszem, hogy neked intim.
De nekem kb eggy hajvágással egyenértékű.
20/72 anonim válasza:
Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy ha úgy hozza szükség, ne mosdassam vagy pelenkázzam... idegenekkel nap mint nap megteszem. (14 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!