Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem a minap azzal állt elő, hogy borotváljuk meg egymás intim szőrzetét, szerintetek normális? Vagy ez általános dolog lenne a házaspárok között?
Amúgy mindketten szőrtelenítettünk, csak eddig mindenki saját magának.
31/N
Egy házasság azért házasság mert ott az intim dolgokat meg tudjuk osztani a párunkkal olyanokat, amik nem tartoznak másra.
Ha egy kapcsolatban mindkét fél elégedett magával és egészséges a szexuális életük és a nemiséghez való hozzáállásuk akkor képesek felszabadultan megélni a saját nemüket, szexualitásukat és a közös szőrtelenítés nem okozhat gondokat hiszen maga a szőrtelenítés is egy természetes dolog, miért is kéne elkülönülni ebben a társunktól? Mert a rötyizést még megértem de ebben nincs semmi hűha. Ez akár a szexuális élet izgalmassá, változatossá tételéhez is hozzájárulhat.
Ha nem tudsz teljesen kinyílni a párod előtt az valamilyen gátlás miatt lehet.
Neki te a felesége vagy, akivel intim kapcsolatban van neki ez természetes és nem aberráció.
Inkább benned lehet valamiféle szégyenlősség, gátlás vagy konzervativizmus.
Ez pont olyan, mint az orális szex. Sokaknak ez már nem fér bele pedig ez is a szex része nem valami természetellenes dolog.
Szerintem menj bele nyugodtan jó móka lesz nem kell görcsölni elvégre a férjed mégis, milyen új dolgot találhat ott, amit eddig nem vett észre?
Nem kell rá válaszolni csak úgy felvetem: világosban szoktátok csinálni, amikor mindent láttok a másikon? És ágyon kívül? Bátran hozzáérsz a teste bármely pontjához? Szoktatok játszani vagy csak úgy megtörténik esténként a paplan alatt? A saját testeddel kapcsolatban elfogadó vagy, elégedett vagy magaddal? Nem gond előtte meztelenül mutatkoznod? Mit engedsz meg a férjednek meddig engeded elmenni pl. orált bevállalod?
Mert ezek is hozzátartoznak a szexhez és, akinek egészséges az önképe, szereti a testét annak a fent leírtak meg a borotválkozás nem egy kín hanem a közös bizalom és a közös élmenyek hozzátartozói.
De ha csak simán finnyás vagy és undorodsz az már megint egy másik dolog.
Nem is az a lényeg, hogy engeded-e vagy sem mert semmi sem kötelező és nem kényszeríthető nagyon fontos az elfogadás és kompromisszum. Meg kell tanulni nemet mondani és azt elfogadni de nem szabad félni az újtól sem. Attól lesz izgalmas a kapcsolat.
A kérdés inkább az, hogy a férjednek ez mennyire fontos. Gondolom azért ezt játéknak szánta nem fog a kardjába dőlni és keresni valakit, akit leborotválhat...de vajon úgy általában véve ezt leszámítva elégedett a szexuális életével a kapcsolatotok ezen oldalával? Mert ha igen akkor nincs gond de ha egyszer csak kinyögi, hogy ezt sem akarod meg azt sem és így már uncsi na akkor van gond.
Egyébként meg úgy érzem, hogy a férjed közel érzi magát hozzád, ő megnyílt neked és élvezetet talál a testedben meg a veled töltött időben. Ez dobjon fel egy kicsit mert mégis csak te vagy rá ilyen hatással:)) Vágj bele...de ne a kukacába...légy óvatos és meglátod egy idő után természetes lesz...nem kell ettől annyira parázni...izgalmasabb lesz a kapcsolat az ilyen apróságoktól akármilyen hülyülés kisülhet belőle.
Ezt en se vallalnam be.
Egy, engem ez annyira nem izgat, es inkabb talalom nevetsegesnek! :D Masodszor, pedig en azt ugy szeretem borotvalni, ahogy en szoktam. Es gyakran van, hogy meg is vagom magam, mi van ha a paromat is? Nem hiszem, hogy jo otlet lenne.
Szerencsere o se ilyen. Meg azt sem szereti , ha ranyitok zuhanyzas kozben, nem, hogy egyutt borotvalkozunk.
Szerintem meg teljesen mindegy, hogy az itt válaszolók mit gondolnak, mert az a lényeg, hogy neked és a férjednek mi fér bele.
Ennyi erővel megkérdezhetted volna azt is, h a pisi szex kinek fekszik, ha lett volna, aki azt írja, h neki igen, attól te megcsinálnád? Mert én biztos nem!
Ettől függetlenül nálunk is volt már rá példa, hogy leborotváltuk egymásnak a férjemmel, de ezek mi vagyunk és nem ti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!