Van egy 1,5 és egy 2,5 éves kislányunk, mióta megszülettek - oké, nagyon hamar "jöttek" egymás után, és nem is volt idő a két születés között - szinte nincs magánéltünk. Szerintetek normális ez így?
"Szerintetek normális ez így?"
NEM, ez nem normális, de te sem, ha ezt türöd.
MEllesleg ha ö nélkületek megy mindenfelé, akkor te is mehetsz a gyerekekkel másfelé, attól még nem kell otthon ülnöd velük.
1. hallottatok már családi programokról?
2. nagymama, barátnő, vagy bárki, aki mondjuk egy mozi erejéig otthon van velük?
3. szereted még ezt az embert?
1.Igen, tudjuk, hogy vannak
2.Nincs senkink itt ahol élünk, se egy barátnő, se senki, babysittert meg mégse tudunk fogadni :)
3.Igen, szeretem, de nagyon nehéz természete van.
A többi megy privátban, mert nem publikusak az infok...
nem, nem normális, jól beválasztottál!
Mennyi ismeretségi idő után jöttek a gyerekek? ismerted egyáltalán milyen ember??
Úgy látszik nem jött be az hogy próbáltad a gyerekek ellen fordítani.
Ezt a mondatot nem értem.Kifejtenéd, hol írtam ilyesmit??
Ez egyaltalan nem termeszetes! Nekunk csak 1 gyerekunk van,de mar 1-2 honapos koratol jartunk ide-oda.Amikor nagyon pici volt csak kavezni vagy setalni,mert nalunk is nehez megoldani a gyerek felugyeletet.Azota min. heti 1 alkalommal etterembe, kirandulni,strandolni,ahogy az idonk engedi.
A gyerekekre fogni azt,hogy nem mehettek nagyon csunya dolog.Ketlem,hogy nem ereznek jol magukat a toparton,esetleg hamarabb haza kellene jonni,de ilyenkor termeszetes,hogy apuka is ugy alakitja a programot,hogy mindenkinek jo legyen.
Nagyon onzo ferjed van sajnos.Mintha nem is akart volna csaladot.Az elso gyerek szuletese utan mar ilyen volt?
Otthon hogy viselkedik? Foglalkozik a gyerekekkel?
Utolso vagyok.Jarj le a kozeli jatszoterre a gyerekekkel,ott konnyu mas anyukakkal ismerkedni.Biztos akad valaki akinek a ferje sokat dolgozik,es szivesen veled tartana csaladi rendezvenyeken,ha egyedul a ket gyerekkel nem szeretnel elindulni.
Utana meseld el a ferjednek,hogy mikor hol jartatok,hatha atgondolja,hogy meg mindig ki szeretne ezekbol maradni vagy sem.
En egyedul is mindig megyek a fiammal valahova,ha epp szabadnapom van es a ferjem dolgozik.
Miért ne lehetne babysittert fogadni? pár órára?
te jársz játszótérre vagy valahova? Ott lehetne ismerkedni és más anyukákkal eljárhatnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!