Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti természetesnek érzitek, ha az életeteket nagyrészt a férfi finanszírozza?
Szerintem mondhatjuk, hogy ebben az esetben a férfi az áldozat, az elszenvedő.
Olyan érdekes, hogy ha a nő az áldozat, mindenki azt mondja, MIÉRT TŰRI, de ha a férfi, senki nem mondja, hogy hát ha ilyen hülye, akkor megérdemli, csak azzal lehet megtenni, aki hagyja magát, stb.
Nem hiszem, hogy az ilyen nők pisztollyal kényszerítik a férfiakat, hogy fizessenek. Valószínűleg hisztivel. El lehet hagyni az ilyen csóró hisztérikákat, és lehet keresni igazi nőket. Aki meg olyan mafla, hogy meg lehet vele csinálni, az nem érdemli meg?
Csak akkor lehet kihasználni a másikat, ha az illető hagyja magát. Nem mindenkin lehet élősködni, akár férfi az illető akár nő, mert ha van magához való esze, leállítja a dolgot.
Több példát is fel tudnék hozni, ismerősöknél a nő elveszítette az állását, a férje tartja el, aki jól keres. Tény, hogy előtte 30 évet ledolgozott, nem mindig éltek jól, szeretne munkát találni, de nem vállal el akármit, mert nincsenek anyagi gondjaik.Ezt nem tartom elítélendőnek .
Szüleimnél az apám több mint duplaannyit keres, nincs felhánytorgatva. Anyukám is meg tudna élni egyedül.
Nálunk: amíg tanultam a párom is besegített, azt akarta, azonos legyen az életszinvonalunk. Elvégeztem az egyetemet, én keresek lényegesen többet. Azért elég sokáig tartott, mire megértette, hogy amit én megengedhetek magamnak, azt ő is. Ha nem nézem az akciókat, nem veszek fel turkálós ruhát, (ami nem igaz) akkor tőle se várom el. Rosszul érezném magam, ha a férjem a saját fizetéséhez mérten költene, míg én többmindent megengedhetek magamnak. Normális kapcsolatban ezt meg lehet beszélni, ha nem akkor nincs értelme.
Az pedig nagyon szomorú dolog, hogy ott áll ez az ország ahol, emiatt pedig ennyire anyagiassá válnak az emberek...És úg gondolom ez nem csak a mi hibánk.
22:43
"A ferjemnek es nekem atlag feletti a keresetunk kulon kulon is,viszont az o keresetet nem tudom tulszarnyalni, pedig mindekttonk millio felett van."
Itt a gyíkon mindenkinek millión felül van a havi keresete, ráadásul családtagonként.
Csak a hónap végén ne jönne mindig az a csúnya főbérlő a lakbérért...
Ha közös a pénz (pl. házasságban, vagy élettársi kapcsolatban élnek), akkor tök mind1, hogy ki mennyit keres, amíg van elég. 25 éves nő vagyok, együtt élek a vőlegényemmel,én keresek jobban, az én pénzemből élünk és volt jópár hónap, amikor egyedül én kerestem. Sosem fordult meg a fejemben, hogy ez akkora probléma lenne.
Emellett el kell tudni fogadni, hogy általánosságban a nők szarabbul keresnek és nem is tudnak úgy felfelé menetelni egy alapvetően hímsoviniszta világban, mint a férfiak. Nem elvárható, hogy valaki karrierista tökély legyen, otthon tökéletes családanya, befőzőbajnok és háztartási robotgép. Valamit valamiért. Sok jól kereső pasinak a klasszikus női szerepeket felvállaló nőre van szüksége, aki megteremti a háttért, hogy amikor este hazaesik, minden tökéletes legyen, a gyerekekkel már nem legyen "baja", csak együtt lehessen velük lenni. Legyen kaja, ..., ...
#74: Hát én inkább a saját karrieremet építem, mert az az enyém marad, nem pedig egy pasiét támogatom.
Egyébként a családban több példa is van rá, hogy mindkét fél karriert futott be, és közösen végzik a házimunkát, sőt, a pasi még gyes-en is volt, mert a neje keresett többet.
Kérdező ,szerintem reneget féle hasonló szituáció van mint amit felvázoltál,és mindegyiknek más a háttere.
Van,amikor egyfajta érdekkapcsolatról beszélünk,a nő az anyagiakat várja el,a nyaralást,ékszereket,ruhát,jólétet stb de ő is "beleteszi" a részét a kapcsolatba,ha érted mire gondolok .. ebben az esetben nem gondolnám,hogy a férfit sajnálni kellene ,neki éppúgy megfelel mint a nőnek.
A másik eset,mikor valaki nem kifejezetten a luxusra vágyik,csak abszolút semmi motivációja arra,hogy dolgozzon ,önálló legyen ,nincsenek céljai stb . Nem érzi szükségét,nincsen belső indíttatása arra,hogy akármit megteremtsen magának ,és ha nem is rosszindulatú /csak ostoba/ máson élősködik. Persze ezt csak a nők tudják kivitelezni ,pottyantanak érettségi után 2-3-4 gyereket ,élik a baromi nehéz és fárasztó hétköznapjaikat otthon stb
Igen,van akinek nincsen szellemi igénye arra ,hogy önállósodjon. A szüleiről leválik,és rátelepszik egy férfira . Itt nem is az anyagiak a gond ,semmi baj nincs vele ha az egyik fél sokkal többet keres és nem kell nélkülöznie a családnak,sőt,bár mindenhol így lenne. De az,hogy abszolút semmit ne is PRÓBÁLJON valaki elérni egész nyomorult életében .. én lenézem az ilyet,sajnos .Tudom rossz tulajdonság ..
Természetesnek érzem, hogy egymáshoz közelállóknál, ha valakinek jobban felvitte az isten a dolgát, akkor KISRÉSZT besegít a másiknak.
De mindenkinek meg kell tanulni a saját lábon állást.
Teszemazt valaki tartósan munkanélküli, akkor vehetek neki ajándékba mobilnet-előfizetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!