Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők, ti természetesnek érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti természetesnek érzitek, ha az életeteket nagyrészt a férfi finanszírozza?

Figyelt kérdés
Annyiszor látom magam körül,hogy minimális jövedelemmel rendelkező vagy munkanélküli nők a világ legtermészetesebb módján várják el a jó keresetű párjuktól, hogy elhalmozza őket mindennel. Ti ezt normálisnak tartjátok? Az oké, hogy ilyenkor nyilván a férfi fizeti nagyrészt a muszáj költségeket, hiszen a nőnek nincs annyi. De hogy valaki, aki önállóan legfeljebb vegetálni tudna, hetente ruhát vásároltasson magának, és drága nyaralásokat tervezgessen...

2014. dec. 25. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező, zavaros egy alak vagy te! :D

Az a kérdéseben a megfogalmazás, hogy "Annyiszor látom"... aztán a 6. oldalon derül ki, hogy egy batárnődre fújsz!!!!

Amúgy meg:"hanem még meg van győződve róla, hogy neki jár mindennek a fele."

Ez nem az asszonyka meggyőződése, az a jogrend szava.

2014. dec. 26. 19:02
 62/81 anonim ***** válasza:
80%
54,az én fiam koraszülött volt, és eszméletlen nagy munka volt vele az első pár hónap, semmihez nem hasonlítható, ha nekem egyszer fejemhez vágta volna a férjem, hogy ő tart el engem, hát, már nem biztos, hogy még a férjem lenne.
2014. dec. 26. 19:31
 63/81 anonim ***** válasza:
76%

"De te lehetsz feminista, majd akkor ne legyen elvárás, hogy rád adják a kabátot, segítsenek feltenni a babakocsit a buszra. Nyilván te is meg tudod csinálni..."

Hű, basszus, nem tudtam, mi a baj a feminizmussal. Igaz, hogy dolgozhatok, pénzt kereshetek, nem verhet meg a párom és mehetek szavazni is, de cserébe le kellett mondanom arról a hatalmas nagy dologról, hogy egy erős Férfi feladja rám a nagyon nehéz és tényleg hihetetlenül bonyolultan kezelhető kabátot. Megyek, visszaadom a diplomám, csak valaki adja fel rám a kabátot...

2014. dec. 26. 19:56
 64/81 A kérdező kommentje:

Nem barátnőmre fújok, ezt nem látod jól. A konkrét példa körülöttem két férfi családtagnak is a barátnője/felesége. Hihetetlen, hogy jóérzésű férfiak következetesen olyan libába szeressenek bele, aki aztán kihasználja őket. És a leghihetetlenebb az egészben, hogy amikor megromlik a házasság, és nem működik tovább, akkor még a férfinak van lelkiismeretfurdalása, hogy nem hagyhatja magára szegény nőt, mert akkor az visszakerülne oda, ahonnan jött, és még szegénynek dolgoznia kellene, meg lemondani dolgokról. Hát menjen csak oda, ahol a helye van!

2014. dec. 26. 20:04
 65/81 A kérdező kommentje:

"Ez nem az asszonyka meggyőződése, az a jogrend szava."

Jogrend ide vagy oda, ha én tudom, hogy valahová egy kisebb bőrönddel költöztem be, és a közös szerzeményekhez azóta sem járultam hozzá semmivel, akkor egyetlen bőrönddel távozom, bármit is követelhetnék magamnak a törvény jogán. Számomra az igazságérzet ezerszer fontosabb, mint a jog. Nem veszem el azt, amiért nem én dolgoztam.

2014. dec. 26. 20:06
 66/81 anonim ***** válasza:
69%
Szóval irigykedsz és családon belül gyűlölködsz. Igazi karácsonyi hozzáállás.
2014. dec. 26. 20:11
 67/81 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, persze, most így érzel, és igazad is van, ha rövid kapcsolatról van szó, és nincs gyerek sem. De meglátod (illetve, ha szerencséd van, sosem látod meg), ha mondjuk húsz év házasság, és teszem azt három gyerek után történik egy válás, akkor baromira nem fogsz örülni, ha a nagy semmivel tesznek ki abból a házból, amit otthonodnak tartottál, ahol nevelted a közös gyerekeket, főztél, mostál, takarítottál, és lehet, hogy pénzt is kerestél, de mondjuk nem lett belőle vagyon, hanem mind elment a gyermekek étkeztetésére..stb. Teszem azt, ez fordítva is így van. Nálunk pl kezdettekor nekem volt egy örökség miatt jóval több pénzem, mégis, azt gondolom, egy esetleges válás során egyenlő részben osztoznánk, hozs férjem azóta annyi midnent tett értem/értünk.
2014. dec. 26. 21:55
 68/81 anonim ***** válasza:
96%

"De te lehetsz feminista, majd akkor ne legyen elvárás, hogy rád adják a kabátot, segítsenek feltenni a babakocsit a buszra. Nyilván te is meg tudod csinálni..."

Eszem megáll, hogy felnőtt emberek mit értenek feminizmus alatt. Én feminista vagyok, de ha a kedvesem alapból egy tisztelettudó ember, és ő úgy van beállítva, hogy segít feladni a kabátot, nem fogom kihisztizni, hogy nem kell.

Ajtót nyitni, babakocsit felrakni pedig nőként is segítek nőknek és férfiaknak is, ezek nem ilyen kuki-punci romantikus Cosmo-dolgok, ezek emberi dolgok.

2014. dec. 26. 22:35
 69/81 anonim ***** válasza:
44%

A ferjemnek es nekem atlag feletti a keresetunk kulon kulon is,viszont az o keresetet nem tudom tulszarnyalni, pedig mindekttonk millio felett van.

Ebbol kiindulva nalunk ugy van, h egyik evben en fizetek egy nyaralast (hhez ragaszkodom) a tobbit viszont o.

Kozos kasszan vagyunk, egyiknunket sem igazan erdekel a penz mert mas, ennel sokkal fontosabb dolgok is vannak az eletben😄

2014. dec. 26. 22:43
 70/81 anonim válasza:

Nem,nem,nem...személy szerint még a szüleimmel élek,de próbálok önállósodni(sajnos suli mellett nehéz),de nagyon kellemetlennek érzem ha a párom/szüleim akarnak eltartani.Nyilván egy bizonyos mértékben rájuk vagyok szorulva(szülők),de nem várom-nem várhatom el tőlük,hogy minden kiadásom ők fedezzék.Suli mellett ahogy tudok,eljárok dolgozni és próbálom magam eltartani egy bizonyos szinten.

l/18

2014. dec. 27. 00:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!