Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti természetesnek érzitek, ha az életeteket nagyrészt a férfi finanszírozza?
Kérdező, zavaros egy alak vagy te! :D
Az a kérdéseben a megfogalmazás, hogy "Annyiszor látom"... aztán a 6. oldalon derül ki, hogy egy batárnődre fújsz!!!!
Amúgy meg:"hanem még meg van győződve róla, hogy neki jár mindennek a fele."
Ez nem az asszonyka meggyőződése, az a jogrend szava.
"De te lehetsz feminista, majd akkor ne legyen elvárás, hogy rád adják a kabátot, segítsenek feltenni a babakocsit a buszra. Nyilván te is meg tudod csinálni..."
Hű, basszus, nem tudtam, mi a baj a feminizmussal. Igaz, hogy dolgozhatok, pénzt kereshetek, nem verhet meg a párom és mehetek szavazni is, de cserébe le kellett mondanom arról a hatalmas nagy dologról, hogy egy erős Férfi feladja rám a nagyon nehéz és tényleg hihetetlenül bonyolultan kezelhető kabátot. Megyek, visszaadom a diplomám, csak valaki adja fel rám a kabátot...
Nem barátnőmre fújok, ezt nem látod jól. A konkrét példa körülöttem két férfi családtagnak is a barátnője/felesége. Hihetetlen, hogy jóérzésű férfiak következetesen olyan libába szeressenek bele, aki aztán kihasználja őket. És a leghihetetlenebb az egészben, hogy amikor megromlik a házasság, és nem működik tovább, akkor még a férfinak van lelkiismeretfurdalása, hogy nem hagyhatja magára szegény nőt, mert akkor az visszakerülne oda, ahonnan jött, és még szegénynek dolgoznia kellene, meg lemondani dolgokról. Hát menjen csak oda, ahol a helye van!
"Ez nem az asszonyka meggyőződése, az a jogrend szava."
Jogrend ide vagy oda, ha én tudom, hogy valahová egy kisebb bőrönddel költöztem be, és a közös szerzeményekhez azóta sem járultam hozzá semmivel, akkor egyetlen bőrönddel távozom, bármit is követelhetnék magamnak a törvény jogán. Számomra az igazságérzet ezerszer fontosabb, mint a jog. Nem veszem el azt, amiért nem én dolgoztam.
"De te lehetsz feminista, majd akkor ne legyen elvárás, hogy rád adják a kabátot, segítsenek feltenni a babakocsit a buszra. Nyilván te is meg tudod csinálni..."
Eszem megáll, hogy felnőtt emberek mit értenek feminizmus alatt. Én feminista vagyok, de ha a kedvesem alapból egy tisztelettudó ember, és ő úgy van beállítva, hogy segít feladni a kabátot, nem fogom kihisztizni, hogy nem kell.
Ajtót nyitni, babakocsit felrakni pedig nőként is segítek nőknek és férfiaknak is, ezek nem ilyen kuki-punci romantikus Cosmo-dolgok, ezek emberi dolgok.
A ferjemnek es nekem atlag feletti a keresetunk kulon kulon is,viszont az o keresetet nem tudom tulszarnyalni, pedig mindekttonk millio felett van.
Ebbol kiindulva nalunk ugy van, h egyik evben en fizetek egy nyaralast (hhez ragaszkodom) a tobbit viszont o.
Kozos kasszan vagyunk, egyiknunket sem igazan erdekel a penz mert mas, ennel sokkal fontosabb dolgok is vannak az eletben😄
Nem,nem,nem...személy szerint még a szüleimmel élek,de próbálok önállósodni(sajnos suli mellett nehéz),de nagyon kellemetlennek érzem ha a párom/szüleim akarnak eltartani.Nyilván egy bizonyos mértékben rájuk vagyok szorulva(szülők),de nem várom-nem várhatom el tőlük,hogy minden kiadásom ők fedezzék.Suli mellett ahogy tudok,eljárok dolgozni és próbálom magam eltartani egy bizonyos szinten.
l/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!