Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti természetesnek érzitek, ha az életeteket nagyrészt a férfi finanszírozza?
ez szerintem a férfi hozzáállásától függ hogy érzi magát egy nő kitartott helyzetben.
mert elképzelhető olyan is, hogy a férfi ha nem adhat, mert a nő serényen elutasítja, az olyan érzést szül, mintha a nő nem tartaná magát méltónak rá.
milyen lehet mindig azt mondani, köszönöm nem, köszönöm, nem és lyukas cipőben járni olyan mellett, akinek Lamborginie van..
Nyilván nem járnék lyukas cipőben, hanem megköszönném, amit kapok. De egészen biztosan nem vennék magamnak a másik pénzéből minden nap két pár új cipőt, ha az addigi életemben vígan elvoltam évente két párral.
A világ tele van fordított példákkal is, csak azok nem reklámozzák magukat.
Rajtam évekig élősködött egy faszi: nulla forintot fizetett a lakásért, folyton kölcsönkért "üzleti befektetésekre" (ami majd nekem is milliókat termel persze, ha megtérül! ;)), el is tünedezett pénzem a lakásból/pénztárcámból, autómat használta... és így tovább. Persze a külvilág felé a nagyvilági figurát adta, véletlenül sem az élősködő férget.
Most is ugyanezt csinálja, csak egy másik nővel.
Rengeteg ilyen pali van ám.
Sőt, millióan még ennél is durvábban nyomják: azokat stricinak hívják, és a nőket a szexiparban futtatják. Konkrétan például a Délinél ismertem egy kedves kis "családot", ahol a C kategóriás faszi abból élt, hogy a FELESÉGE prostituáltként dolgozott a lakásukban, plusz még más nőket is ott futtattak a másik szobában.
Szóval nem kell ám félni, bőven van nők által eltartott férfi, csak azok szemérmesen hallgatnak erről, az eltartott nők meg a kirakatba vannak pakolva.
vannak a férfiaknak enyhébb változatai is, olyan nőt akarnak, akik egy szinten vannak velük, ha elszegényedne a csaj tartósan, egyszerűen kiteszik.
ez lenne a szerelem?
16 a férfiak hódítani akarnak, ha csak pénzzel tudnak, akkor csak pénzzel tudnak.
vannak, akiknek anélkül is megy, de egységesen szeretnek a nőért harcolni, küzdeni, élni, dolgozni.(csak nem ez a többség)
Tudom, hogy rengeteg ilyen is van, de ezt már a társadalom sem igen tolerálja, megvetik az ilyen férfiakat. Az már más kérdés, hogy mindig találnak olyan nőt, aki képes vakon szerelmes lenni, és eltartani őket egy darabig.
Ebben lehet valami. Sokszor el is gondolkozom, hogy vajon miért lehet, hogy jó keresetű férfiak a környezetükben tele vannak jó keresetű nőkkel, és mégis sokszor egy csóróba szeretnek bele. Hát valószínűleg azért, amit írsz. Annak sokkal könnyebb imponálni, lehet neki játszani a gazdag herceget. A nők meg boldogan visszaélnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!