Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők, ti természetesnek érzitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti természetesnek érzitek, ha az életeteket nagyrészt a férfi finanszírozza?

Figyelt kérdés
Annyiszor látom magam körül,hogy minimális jövedelemmel rendelkező vagy munkanélküli nők a világ legtermészetesebb módján várják el a jó keresetű párjuktól, hogy elhalmozza őket mindennel. Ti ezt normálisnak tartjátok? Az oké, hogy ilyenkor nyilván a férfi fizeti nagyrészt a muszáj költségeket, hiszen a nőnek nincs annyi. De hogy valaki, aki önállóan legfeljebb vegetálni tudna, hetente ruhát vásároltasson magának, és drága nyaralásokat tervezgessen...

2014. dec. 25. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
78%
Amikor én htb voltam, nekem is iszonyatos volt más pénzéből élni, nem is bírtam sokáig, munkát kerestem. Nem tudom más pénzét a sajátomnak tekinteni, nem én dolgoztam meg érte...
2014. dec. 26. 00:18
 12/81 anonim ***** válasza:
81%

ez szerintem a férfi hozzáállásától függ hogy érzi magát egy nő kitartott helyzetben.

mert elképzelhető olyan is, hogy a férfi ha nem adhat, mert a nő serényen elutasítja, az olyan érzést szül, mintha a nő nem tartaná magát méltónak rá.

milyen lehet mindig azt mondani, köszönöm nem, köszönöm, nem és lyukas cipőben járni olyan mellett, akinek Lamborginie van..

2014. dec. 26. 00:23
 13/81 A kérdező kommentje:
Egyébként egy másik kérdés kapcsán jutott eszembe a kérdés, ott a nő megsértődött, mert a pasija felvetette, hogy ő is hozzájárulhatna a közös kiadásokhoz. Mert hogy szerinte a dolgok finanszírozása férfidolog, milyen alapon várná el a pasija tőle, hogy beszálljon. :) Esküszöm, néha irigylem az ilyeneket, akik képesek simán beleülni a készbe, jómódban élni a máséból a legkisebb bűntudat nélkül. Sőt még akkor sértődnek meg, ha ezt a másik kifogásolja.
2014. dec. 26. 00:26
 14/81 A kérdező kommentje:

Nyilván nem járnék lyukas cipőben, hanem megköszönném, amit kapok. De egészen biztosan nem vennék magamnak a másik pénzéből minden nap két pár új cipőt, ha az addigi életemben vígan elvoltam évente két párral.

2014. dec. 26. 00:29
 15/81 anonim ***** válasza:
67%

A világ tele van fordított példákkal is, csak azok nem reklámozzák magukat.

Rajtam évekig élősködött egy faszi: nulla forintot fizetett a lakásért, folyton kölcsönkért "üzleti befektetésekre" (ami majd nekem is milliókat termel persze, ha megtérül! ;)), el is tünedezett pénzem a lakásból/pénztárcámból, autómat használta... és így tovább. Persze a külvilág felé a nagyvilági figurát adta, véletlenül sem az élősködő férget.

Most is ugyanezt csinálja, csak egy másik nővel.

Rengeteg ilyen pali van ám.

Sőt, millióan még ennél is durvábban nyomják: azokat stricinak hívják, és a nőket a szexiparban futtatják. Konkrétan például a Délinél ismertem egy kedves kis "családot", ahol a C kategóriás faszi abból élt, hogy a FELESÉGE prostituáltként dolgozott a lakásukban, plusz még más nőket is ott futtattak a másik szobában.

Szóval nem kell ám félni, bőven van nők által eltartott férfi, csak azok szemérmesen hallgatnak erről, az eltartott nők meg a kirakatba vannak pakolva.

2014. dec. 26. 00:30
 16/81 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem igazán jól fogalmaztam meg a kérdést. Engem az zavar, amikor valaki világéletében csóró volt, de kifog egy jó keresetű pasit, és egyszeriben az égbe szállnak az anyagi igényei, sokszor még a pasiéit is túlszárnyalják.
2014. dec. 26. 00:33
 17/81 anonim ***** válasza:
51%

vannak a férfiaknak enyhébb változatai is, olyan nőt akarnak, akik egy szinten vannak velük, ha elszegényedne a csaj tartósan, egyszerűen kiteszik.

ez lenne a szerelem?

2014. dec. 26. 00:34
 18/81 anonim ***** válasza:
50%

16 a férfiak hódítani akarnak, ha csak pénzzel tudnak, akkor csak pénzzel tudnak.

vannak, akiknek anélkül is megy, de egységesen szeretnek a nőért harcolni, küzdeni, élni, dolgozni.(csak nem ez a többség)

2014. dec. 26. 00:36
 19/81 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy rengeteg ilyen is van, de ezt már a társadalom sem igen tolerálja, megvetik az ilyen férfiakat. Az már más kérdés, hogy mindig találnak olyan nőt, aki képes vakon szerelmes lenni, és eltartani őket egy darabig.

2014. dec. 26. 00:36
 20/81 A kérdező kommentje:

Ebben lehet valami. Sokszor el is gondolkozom, hogy vajon miért lehet, hogy jó keresetű férfiak a környezetükben tele vannak jó keresetű nőkkel, és mégis sokszor egy csóróba szeretnek bele. Hát valószínűleg azért, amit írsz. Annak sokkal könnyebb imponálni, lehet neki játszani a gazdag herceget. A nők meg boldogan visszaélnek vele.

2014. dec. 26. 00:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!