Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti természetesnek érzitek, ha az életeteket nagyrészt a férfi finanszírozza?
Ez egy általános kép, hogy a férfi kidolgozza a belét, míg az eltartott nők csak koncepciókat gyártanak, hogy mennyi teendőjük van otthon, vagy, hogy nem találnak munkát stb...stb...
Eközben pedig egész nap tv-sorozatokat néznek, neteznek, barátnőznek, és/vagy pasiznak.
Azután váláskor erősen igényt tartanak a "közösen megszerzett" javak -nagyobbik- felére.
Itt a gyíkon is egymást érik a férfiakat szidó kommentek, hiszen sok nő itt éli ki magát, amíg a párja keményen dolgozik. Azután amikor beesik holtfáradtan a férjük, akkor még el is várják tőle, hogy álljon neki a házimunkának, hiszen nekik nem volt idejük erre a sok netezés mellett...
01:16
"Én nem dolgozom,csak a férjem,és nem érzem rosszul magam emiatt,az ő keresete elég ahhoz, hogy jól éljünk"
Na pont az ilyen kitartott nőkről írtam az imént!!
Náluk az a " munkamegosztás", hogy a férj dolgozik, az asszony meg netezik és költi a férje keresetét.
7: Üzletet kötött a férjével, és azért a pénzért ő megdolgozott. A férjének dolgozik. Érted?
Szebben nem tudom mondani.
Nekem nem az..
Persze nem szórta. A pénzt, meg nem éltem visszaa azzal, hogy én épen nem keresek.
De ruhára van szükség( egyébként is mindig megnézem mennyiért, es mit veszek) egyéb dolgokra is. Nekem egy kikapcsolódós délutánra ugyanannyira van szükségem, mint egy reggelire. Lételem, ha nincs bekattan az ember.
Plusz volt mar fordítva is, mots pedig én eppen 2 szer annyit keresek, mint a férjem..
Az is az övé is.
Miénk..
Én mindig tudtam a megkeresett pénzünkre közösként fekinteni, és nem úgy, mint a viccben.. Közösek a kiadasok és a bevételek is...
Amikor csak az egyikünk keres, akkor abból gazdálkodunk...
Persze vannak akiknek a viccben lévő állása mérvadó..
A te fozetésee a miénk az én fizetésem az enyém. ;)
Főleg, ha nincs is fizetés.
Másrészt vannak olyan férfiak, akik ezt szeretik, szeretnek ők gondoskodni, ők eltartani, ők mindent megvenni, és borső meg a héja....vannak hozzajuk ilyen nők..
Ha valakie ez nem felel meg, akkor ne éljenek így, vagy együtt..
Magánügyük....
A probléma abból van, meg rendszerint azok lázadoznak ezen a ki dolgozik, ki nem problémán, aki sosem csinált semmit, és kénytelen elmenni dolgozni, hogy ne kerüljön bele a "kitartott" meg megszólt kategóriába.
Na az ilyenek tudnak még azon is háborogni, ha munka után egy villát odébb kell rakni 3 centivel.
Tapasztalat...
Van, akinek természetes a munka, hobbijaként szereti, és csinálja.
De vannak céltalan, buta emberek, aki elmegy egy gyártósor mellé, vagy egy irodába pasziánszozni, muszájból. És persze, hogy ezek akarnak egy rakás babát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!