Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen konkrét jelek mutatják azt, ha egy 30-40-es férfi csupán gyereket akar egy nőtől és nem családot? Érdemes egy nőnek ilyesmit bevállalni?
Olyan esetekre gondolok, mint pl. egy férfi eszköznek szeretne gyereket (a saját szüleit lenyugtatni, feszíteni vele a haverok előtt, a komoly férfi image látszatát megőrizni) legyen szó csupán a gyerek saját nevére vevésről (kihagyva az édesanyát teljesen), vagy pedig csupán 1-5 éves házasság tervezésére.
A komoly válaszokat előre is köszönöm szépen.
Ilyen férfiről még nem is hallottam, ez inkább egyes nőkre jellemző.
Férfiak nem szoktam "feszíteni" a haverok előtt gyerekkel, nem is veszik csak úgy a nevükre, nem jellemző, hogy egyedül akarnának nevelni egy gyereket.
Ne haragudj,de ez az év vicce..
férfiak feszítenek a haverok előtt egy gyerekkel ? Sokan egy válás után szabályosan el is felejtik,hogy vannak gyerekeik.
Nem mindig,de többségében a férfiak a gyerekvállalásról semleges véleménnyel vannak,belemennek a nő hatására,aztán rájönnek hoigy nem buli,megunják. A nők mániája ,hogy gyerekcsinálásra keresnek tenyészbikát maguknak,nem fordítva,ez egyáltalán nem reáliks félelem.
egyébként hogy jött a gondolat?
ha évek óta együtt éltek, el is vesz, aztán jön a gyerek, akkor valószínűleg nem kell félni attól amit leírtál...hubelebumm félév egy év után beleugrani ezért rizikós
Naponta látom ezen az oldalon, hogy a két nem képviselőinek fogalma sincs a másik nem működéséről. De ez a kérdés túlmegy minden eddigi tapasztalatomon.
A férfi nem így van bedrótozva, kérdező!
Először is barmira nem mindegy neki, hogy a gyerekét (A SAJÁT GÉNJEIRŐL beszélünk!) milyen nőtől fogja megkapni. Másodszor a férfi nem nő, hogy játszmázzon! De ha megtenné is, nézzük logikusan: Harmadszor hol érné meg egy férfiembernek az, hogy 25 évre lekösse az energiáit, pénzét, idejét (a teljes fiatalságát) a gyerekére?
Nem, kérdező. Ilyen férfit nem hordott még hátán a föld.
Aú, a francba! Már elküldtem a választ, amikor rájöttem, hogy melléfogtam. Egy homoszexuális ugyanis, aki szégyelli a beállítottságát, megteheti mindezt.
Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!