Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti természetesnek érzitek, ha az életeteket nagyrészt a férfi finanszírozza?
a "normális" szubjektív
volt olyan barátom, aki az életét is nekem adta volna, és olyan is volt, aki 1 Ft-ot is sajnált tőlem.
(amúgy a "nagy lábon élésre" válaszolva: azt én is észrevettem, hogy kitartott nők nemigen néznek sem akciókat, sem árakat...azt én sem értem)
Ugy latod normalisnak, hogy a jolkereso ferj menjen egyedul nyaralni Hawaiira a no pedig szinten egyedul maradjon otthon es napozzon a teraszon? Hogy eljen egyutt ket ember hogy senki ne szolja meg, mert gondolom az a valtozat sem tetszene neked.
Igenis meghatarozza az eletszinvonalat, hogy kivel kotsz hazassagot. Joban, roszban.
ki tudja, egyes férfiaknak a nő lehet státuszkérdés is
ismerek olyat, aki full kategóriás autóval jár minimálbéres 4 órás munkába
az tényleg milyen lehet az igazgatónak, hoy a takararítónője kocsia jobb az övénél? :D
Pont ezért csak olyan párt tudnék elképzelni, aki hasonlóan keres, mint én. Szép és romantikus álom találni egy gazdag herceget, de nekem nem működne. Nem érezném jól magam egy olyan kapcsolatban, ahol nem egyenlően járulunk hozzá a dolgokhoz. És mondom, nem arról beszélek, amikor átmenetileg a pár egyik vagy másik tagja jobban/rosszabbul keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!