Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti természetesnek érzitek, ha az életeteket nagyrészt a férfi finanszírozza?
játék-visszaélés így is lehet jellemezni egy kapcsolatot, csak lehet nekik pont így jó, pont így egészítik ki egymást.
mert a "együttes erővel előre" kapcsolatok szerinted komolyabbak, vagy őszintébbek? ugyan már..
"Én nem tudnék közösnek tekinteni olyan jövedelmet, amihez én nem, vagy minimális mértékben járulok csak hozzá."
Miért nem? Ha nekem van egy párom, akivel együtt élek, akkor nincs olyan, hogy enyém, tied, csak a közös. És mivel közös, közösen beszéljük meg, hogy mire költjük. Mindenkinek van egyéni szükséglete, de ha én 500-at keresek, a párom meg 100-at, miért kéne mellettem nyomorognia? Miért ne vásárolhatna magának olyan dolgokat, amire, ha egyedül élne, nem futna? Más kérdés, ha valaki a semmit költi el, vagy túlköltekezik. Két értelmes felnőtt meg tudja beszélni a céljait, hogy mihez mennyi pénz kell, és hogy mennyi marad magukra. 35f
Nem a rosszindulat vezérel, még csak nem is az, hogy megszóljak másokat. Egyszerűen csak szeretném megérteni azokat, akik lazán képesek elfogadni, sőt elvárni a párjuktól minden anyagi jellegű vágyuk teljesítését a házastársi vagyonközösség égisze alatt. Szívesen tanulnék tőlük. Nekem ez egyszerűen nem menne. Ha a szükséges kiadásaimat kellene másnak finanszíroznia, akkor kiszolgáltatottnak érezném magam, gyűlölnék mástól függeni, ha a szükségesen túl, kényelmi vagy luxusdolgokat vásárolnék a máséból, akkor meg úgy érezném, hogy kihasználom, akit szeretek. Ezért vagyok kíváncsi azoknak a hozzáállására, akik mindenféle negatív érzés nélkül képesek náluk jóval magasabb keresetű férfivel kellemes jómódban élni.
"Pont ezért csak olyan párt tudnék elképzelni, aki hasonlóan keres, mint én."
És akkor, ha 10 év múlva, ha úgy alakul az életetek, hogy te vagy a párod jóval többet fog keresni, akkor elváltok? Vagy az egyik fél turis ruhákban vonul a másik elegáns mellett? Vagy az egyik bemegy az étterembe enni egyedül, a másik meg a Mekibe? LOL
Ezen még nem gondolkoztam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!