Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a szemét?
Párom megcsalt a kapcsolatunk elején,szakítottunk,aztán megbeszéltük a dolgokat,kibékültünk.De!Azóta is folyamatosan vadászik(ha fogja a kezem akkor is),bárkit kinéz a bugyiból,forog a nők után.
Én ezt alapból utálom,bunkóságnak tartom,ennyire feltünően azért ne csináljuk már.
Kiderült,hogy terhes vagyok,mindenáron jönni akart velem a nőgyógyászhoz.Hát persze,hogy azért,mert a váróban tudta legeltetni a szemét.Olyan ideges voltam mire rám került a sor,a dokival alig tudtam beszélni.
Most ott tartunk,hogy nem vagyok hajlandó menni vele sehová,engem ne stresszeljen,nem jó az se a babának,se nekem.
Az exemmel jó barátok maradtunk (5 évig éltünk együtt) és megkértem,hogy kisérjen el orvoshoz,meg vizsgálatra ha mennem kell.A párom persze kiakadt.Tényleg én vagyok a szemét,mert nem akarok idegeskedni?Mi a véleményetek?Jöhet hideg-meleg,már megszoktam itt a gyk-n!:)
Szerintem hiba volt kibékülni vele, ha ismered, hogy milyen típus. Az meg óriási hiba volt, hogy gyereket vállaltatok egy ilyen instabil kapcsolatban. De mindegy is, nem ez volt a kérdésed.
Hogy a kérdésedre válaszoljak, megértem, hogy szar érzés, ha kocsányon lóg a szeme, bunkó dolognak tartom, ha valaki úgy nézi ki a nőket a bugyijukból, hogy mellette a párja karol belé. Mondjuk én nem vagyok bosszúálló, ezért én ilyen helyzetben nem az exemet kértem volna fel kísérőnek, hanem egy barátnőmet. Aztán elmagyaráztam volna a páromnak, hogy ez azért van, mert nem vagyok hajlandó azt nézni, hogy még a nőgyógyászaton is a nőket nézi, amíg a párját vizsgálják...
Miért nem legeltetheti a szemét más lányokon? Hűséget fogadott, nem vakságot! Attól, hogy nem megy be egy étterembe, attól még az étlapot átolvashatja...
28N
nem szemét vagy, hanem hülye. Szülne a franc ilyenek...
azt meg nem minősítnem, hogy az expasid megy veled...
ja intelligens ffi nem csinál ilyet.
gondolom ha téged is megcsalt volna, zavarna hogy nem bír magával.
bunkóság és megalázó
Nekem csak egy kérdésem van, te miért szülsz gyereket egy ilyen ember mellett ?
Aztán jösz majd ide rinyálni ,hogy nincs hova menne az újszülött gyerekeddel,az apját nem érdekli,vagy éppen még a terhességed alatt otthagy majd ..
inkább nem is folytatom . IQ-hoz kellene kötni a szaporodást,még mindig ezt vallom :)
Miért vagy vele, te szerencsétlen?! Megérdemled, úgyhogy nem kell pitsogni.
Megcsalt - na, én ott dobtam volna ki VÉGLEG, mert az ilyen NEM változik.
Én dobnám a pasit amúgy, kellene a fenének, hogy minden percben megalázzon - bár, te már megaláztad saját magad azzal, hogy eltűröd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!