Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a szemét?
Párom megcsalt a kapcsolatunk elején,szakítottunk,aztán megbeszéltük a dolgokat,kibékültünk.De!Azóta is folyamatosan vadászik(ha fogja a kezem akkor is),bárkit kinéz a bugyiból,forog a nők után.
Én ezt alapból utálom,bunkóságnak tartom,ennyire feltünően azért ne csináljuk már.
Kiderült,hogy terhes vagyok,mindenáron jönni akart velem a nőgyógyászhoz.Hát persze,hogy azért,mert a váróban tudta legeltetni a szemét.Olyan ideges voltam mire rám került a sor,a dokival alig tudtam beszélni.
Most ott tartunk,hogy nem vagyok hajlandó menni vele sehová,engem ne stresszeljen,nem jó az se a babának,se nekem.
Az exemmel jó barátok maradtunk (5 évig éltünk együtt) és megkértem,hogy kisérjen el orvoshoz,meg vizsgálatra ha mennem kell.A párom persze kiakadt.Tényleg én vagyok a szemét,mert nem akarok idegeskedni?Mi a véleményetek?Jöhet hideg-meleg,már megszoktam itt a gyk-n!:)
OFF
De ha ilyen szar a kapcsolat, miért nem lehetett elintézni azt a retkes védekezést? Hadd találjam ki: kiszakadt a gumi/nem működött a bogyó-elfelejtetted bevenni/"majd időben kiveszem".
A szerencsétlen gyerek meg majd két ilyen emberre lesz bízva. Sosem értettem, hogy a hulladék kapcsolatokban élők miért ragaszkodnak egymáshoz körömszakadtáig. Sokan még arra is képesek, hogy gyereket vállaljanak, hátha akkor jobb lesz(nem lesz).
ON
Ő is hibás a nézelődésben, te is hibás vagy a provokációért. Felnőtt emberek nem puffognak és bosszút forralnak amivel a másikat bánthatják, hanem beszélnek egymással és megoldják a gondjaikat. Ti már itt elbuktatok, és így akartok egy életért felelősséget vállalni? Itt lenne az ideje egy brutálisan őszinte beszélgetésnek, mert marha gyorsan fel kell nőnötök ehhez a feladathoz, itt már nem csak a kis egótok a tét.
Na ezért is támogatnám a szülői alkalmassági vizsgát(felkészültségi és anyagi alapon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!