Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja a férjed, hogy ne főzzél hétköznap, mert elég, ha a munkahelyén eszeik főtételt, de közben apósét megeszi, rosszul esne?
Téged bántana, ha azt mondja a férjed, hogy ne főzzél hétköznap, mert elég, ha a munkahelyén eszeik főtételt ebédidőben, estére jó a hideg, nem kell neki, de közben meg, amit az apja főz ( közel laknak) hetente 1-2x bemegy és megeszi az apja által főzött vacsorát?Itthon vagyok, nem dolgozom.
Nem értem, hogy amit én főzök az nem kell neki, amit az apja főz az meg igen?
Te, hogyan éreznéd?
""Egyik nap mondom neki, hogy csinálok Y ételt. Nem kell. Délután meg hallom, hogy kéri a családját, hogy csináljanak neki olyat. MEGALÁZÓ nekem ez."
És erre többgyerekes anyaként jöttél rá??? " mire? :)
Mit csinálok egész nap?
Munkát keresek, tanulok.
A gyerekek az óviba esznek én meg nem eszem max almát vagy szendvicset.
Csak magamra főzni nem túl szívderítő.
Te miért nem mész vele az apósodhoz, és ennétek együtt?
Tudja, hogy egész nap nem eszel főtt ételt? Legalább rendelj magadnak valamit.
Egyébként én a helyedben főznék, és megenném a gyerekekkel.
már mindent leírtak szerintem. egy más oldalról nézve viszont, szerintem azért szomorú, hogy a gyerekeid nem esznek a főztödből, vagyis nem ismerik. azért ez hozzátartozik a gyerekkorhoz, a finom illatok mikor anya bevonul a konyhába, aztán a közös vacsi beszélgetéssel... :)
nekem sokat számít, hogy a kisfiam rántotthúst kér vacsorára és nem pizzát vagy mekis hamburgert, jól esik :)
na és egy főzelék nem kerül többe mint a felvágott, kenyér, zöldség...
ha írsz privit, szívesen írok pár elronthatatlan receptet amit nálunk a gyerekek nagyon szeretnek és olcsó is :)
Két gyereked van, tehát főzzél. Megtanulod legalább, és lesz az otthonnak illata, hangulata. Ne úgy nőjenek már fel a gyerekek,hogy nem ismerik a főztödet. Nem mutatsz jó példát nekik, ha kamaszként idegen helyen esznek, és rájönnek, milyen is a házias anyuka. Gyerekek szempontjából főznék, és nem érdekelne a férjem véleménye. Ha kell eszik belőle, ha nem, hát nem.
Pár év múlva meg esetleg Te leszel a trehány, gyerekeket elhanyagoló asszony. Gyanús nekem ez a nagy tiltakozás a főzésed ellen. Szerintem: FŐZZ.
Szerintem neked nem a főzéssel van bajod.
Ha jól értem, anyagilag függesz a férjedtől. Ahogy a válaszaidból kivettem, pénzügyekben ő az úr a háznál. Neked a főzés egy olyan terület, ahol viszont te lehetnél az úr, az a te területed lenne. Így tudnád kompenzálni azt, hogy ő meg a pénzért felelős- te meg a főzésért. Valahol te is ki szeretnéd mutatni a "hatalmadat", azt, hogy bár nem dolgozol, nem vagy haszontalan. Viszont ezt húzza após keresztül.
Hidd el, hogy egy dolgozó nő örülne, ha nem kell főznie munka után. Viszont annyi recept van, a neten is, hogy lehetetlen elrontani.
De a legjobb, ha tényleg alaposan ráfekszel a munkakeresésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!