Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan töltitek házasként a hétköznap estéiteket, illetve hétvégéiteket?
Milyen gyakran jártok el szórakozni?
Hova szoktatok menni általában?
35 éves a férjem, én 42 vagyok. 12 éve vagyunk házasok. Hétköznap mivel dolgozunk, így ha nem éjszakás a férjem akkor közösen megyünk este edzeni a konditerembe. Ha éjszakás, akkor otthon vagyunk, tévézünk, beszélgetünk, kártyázunk.
Hétvégén minden szombaton este pubban vacsorázunk barátokkal együtt. De hétvégén sokszor motorozunk, ha az idő engedi, ha nem akkor csak beülünk a kocsiba és megyünk a nagyvilágba. Ha látunk valami érdekeset, megállunk, megnézzük, élvezzük a tájat. Előfordul, hogy messzire mentünk, így hostelban éjszakázunk. Vagy kirándulunk, vagy a kedvenc időtöltésem, újra állatkertbe vagy szafari parkba megyünk..Mindig van hely ahová lehet menni..
Vannak hétvégék amikor megyünk partira vagy mi rendezünk partit. Élvezzük az életet..
Van egy pàr akikkel nagyon jóban vagyunk, velük szoktunk elmenni kiràndulni, májustól szeptemberig kb 2 hetentd egyszer. Októbertól áprilisig majd minden hétvégén átmegyünk egymàshoz beszélgetni. Szoktunk jàrni pàlinkafesztiválokra ( nem a pálinka miatt) vagy városnapra, állatkertbe, strandra.
De a hidegbe már sok kedvünk nincs kimozdulni inkább filmezünk, tàrsasozunk itthon.
35 éves férj, 27 éves feleség és 3 éves kislány.
Mi nem vagyunk még házasok, de 7 éve együtt. 2 éve együtt élünk.
Meló után közös vacsi, hétvégén takarítás, közös lazulás, filmnézés szeretkezés igény szerint :)
Egy héten egyszer azért összeülünk társasjátékozni a barátainkkal, naagyon ritkán ülünk be valahova.
Néha túrázunk, havonta egyszer meglátogatjuk a szülőket (100 km). Ilyenek.
Én most képzésekre járok, nincs túl sok szabad hétvégém :(
24-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!