Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan töltitek házasként a hétköznap estéiteket, illetve hétvégéiteket?
Milyen gyakran jártok el szórakozni?
Hova szoktatok menni általában?
Hétköznap esténként beszélgetünk, vacsizunk, aztán együtt nézünk 1-1 részt az épp aktuális sorozatból amit nézünk. A férjem inkább animéket néz, én szappanoperákat, de közös kedvenc sorozataink is vannak:) Sorozatnézés után együtt fürdünk, aztán irány az ágy:)
Ha szórakozni megyünk akkor hétvégén. Rendezvényekre, koncertekre, bowling, biliárd, télen kori stb...illetve 2 évfordulót ünneplünk: a kapcsolatunk évfordulóját, olyankor moziba megyünk, illetve a házassági évfordulónkat, akkor étterembe.
Vagy simán összeülünk a baráti körrel kártyázni, társasozni. Ez a leggyakoribb.
Átlagosan havonta járunk el, de van olyan is, hogy nem jön semmi jó program, akkor ritkábban. Szeretünk itthon is lustálkodni:)
Ebben a hónapban egy anime találkozóra mentünk amire a férjem szeretett volna. November elején koncertre megyünk amire én szerettem volna elmenni. Utóbb kiderült hogy jönnek páran a baráti körből is:)
Decemberben pedig házassági évfordulót ünneplünk:)
Plusz Havonta, 2 havonta 1x meglátogatjuk a férjem családját.
Most leszünk 3 éves házasok. 4,5 éve vagyunk együtt. Én 28 éves vagyok, a férjem 25.
Mostanában kevesebbet, mert 5 hónapos a lányunk. De azért havi 1-2 alkalommal felváltva, vagy nagyszülőket bevonva kettesben kimozdulunk. Étterembe, gokartozni, vagy csak beszélgetni valahol.
Mondjuk most a szüleim nagyon kampányolnak, hogy menjünk el egy hétvégére wellnessezni, addig ők megkaparintanák az unokát :)
Most hétvégén is jönnek, valószínű, hogy kihasználjuk a lehetőséget és elmegyünk valahová. Aztán jön a vizsgaidőszak és úgyis itthon idegeskedés lesz a "szabadidő".
Hétköznap semmi extra, hazajövünk, kicsit pakolgatunk, főzünk, kutyasétáltatás, anyukámnak segítek (nem együtt élünk, másik lakás, de tolószékben van). Ritkán elmegyünk a barátokkal, hétköznap általában külön én a barátnőimmel ő a haverjaival sörözni.
Hétvégente ő minden vasárnap dolgozik, mármint a férjem. Úgyhogy akkor én itthon vagyok általában. Szombatonként szoktunk inkább lazulni, pihenés, főzés, TV, vagy szülőlátogatás. Apukámat havonta, az ő szüleihez most megyünk haza, de 250 km, legutóbb áprilisban voltunk.
Szórakozni általában havonta egyszer megyünk közösen, de az is ritkul. Inkább külön szeretünk menni. A közös programok nem a bulik, teljesen más az ízlésünk. Ő fesztiválos, én szórakozóhelyes, beülős. A közös szórakozás inkább a baráti látogatások, grillpartik, nekünk így jó.
Gyerek még nincs. Én 27 vagyok, a férjem 35. Alig több, mint 2 éve vagyunk házasok, de lassan 7 éve együtt élünk, és 7,5 éve leszünk együtt decemberben.
7 éve vagyunk együtt,36 és 37 évesek vagyunk,van egy 5 éves fiúnk
szórakozni nem járunk,néha elmegyünk moziba
én éjszakázom is,így nem vagyok minden este otthon.akkor a fiúk kettesben vannak.ha nem dolgozok,akkor ovi után hatig kettesben vagyunk a fiammal,akkor jön haza az apja.utána vacsora fürdés.nyolckor átmegyünk a fiammal,meseolvasás,fél kilenckor alvás
mi tíz körül fekszünk le,addig netezés,tv-zés,olvasás.
hétvégén ha nem dolgozok,akkor vagy az én szüleimhez,vagy a férjem szüleihez megyünk,ez egész napos program.a fiammal szoktunk programokat csinálni,mozi,játszótér,játszóház,bábszínház,jó időben biciklizés a közeli erdőbe stb
Semmi extra. Az én munkám itthoni, suli mellett, így a házimunka oroszlánrészét megcsinálom, hétvégén párom mos, és porszívózik, én meg ami jön. Van, hogy akkor is dolgoznom kell, mikor ő hazajön, ilyenkor ő leül netezni, játszani, haverokkal dumálni. Ha szabad vagyok, akkor beszélgetünk is. Két nagy kocka vagyunk, úgyhogy ritka a géphasználati vita nálunk :)
Havonta azért próbálunk valamit kitalálni- vagy pesten csövezünk egy-egy éjszakát valamelyik barátunknál, nagyritkán itt is adódik program, de ez nagyon pénzfüggő is... És most igazodni kell a sulihoz, mivel szombatonként járok. Ahogy esik, úgy puffan :)
Mi ugyan nem vagyunk házasok, de 1,5 éve együtt élünk.
Hétköznap esténként együtt:
- főzünk
- mosunk
- takarítunk
- netezünk
- filmet nézünk
- vacsorázunk
- beszélgetünk
- ölelkezünk
- szexelünk
- sétálunk a környéken, vagy még messzebb is
- elmegyünk vásárolni
- hülyéskedünk
- zenét hallgatunk
- edzőterembe megyünk
Hétvégén:
ugyanaz mint hétköznap, plusz buli barátokkal, barátok nélkül, étterembe megyünk, nagytakarítunk, elmegyünk anyós/apósékhoz, rokonsággal találkozunk.
28F 31L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!