Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem felelőtlenség ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem felelőtlenség ha egy nő elhagyja a párját egy kisgyerekkel, csak mert a férfi egyszer félrelépett?

Figyelt kérdés
Nem volt benne érzelem nem akarnak folytatást, csak egy éjszaka volt, amit a nő megtud, és felborítja az egész életüket, pedig a férfi nem akar szakítani. Kiteszi magát és a 4 éves gyereket annak hogy visszaköltözik a szüleihez más városba, ahol még munkája sincs, és csak nyomorognak. Nem vagyok érintett a dologban, ismerősökről van szó.
2014. nov. 30. 00:35
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
84%
De, felelőtlenség félrekefélni, amikor már gyerek van, és egy éjszaka kedvéért borítani a családot.
2014. dec. 1. 15:12
 52/55 anonim ***** válasza:
84%

1. gyerek van, és? Adott esetben én pont leszrnám, és mennék, vele együtt. Rossz lesz neki? Igen, biztos, de ez még inkább, ha úgy nő fel, hogy kb. rá se bírok nézni az apjára, vagy összevissza dugunk másokkal.

2. ha megalázva érezném magam, mennék, és azért is, mert utána állandóan idegeskednék, hogy ugyan vajon most épp kivel van > gyerek inná meg a levét, mert vele is ingerültebben viselkednék, az tuti

3. neked ehhez mi közöd?

2014. dec. 1. 17:22
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

49

Te csak beletörődsz a megaláztatásba. Ez minden, csak nem egészséges és jó. De ha így akarsz élni akkor hajrá. (A te életed)

2014. dec. 1. 17:37
 54/55 anonim ***** válasza:
20%
Mr King: vagy csak nem dimenzionálom túl a megcsalást. Egy napig undorodtam, aztán nem volt semmi bajom. Jól éreztem magam vele és nagyon szerettük egymást. De már szakítottam azzal a nővel, egy teljesen más ok miatt.
2014. dec. 1. 19:34
 55/55 anonim ***** válasza:
84%

Nem a monogámián van itt a hangsúly. Létezik működő nyitott kapcsolat is. De akkor azt nyíltan megbeszélik a felek, és kölcsönösen elfogadják a szabályokat.

A megcsalás más. Az a partner háta mögött történik, azaz hazugság és a másik bizalmával való visszaélés. És EZ az, amit nem lehet megbocsátani, nem pedig a mással való szexet.

2014. dec. 2. 00:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!