Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is tapasztaltátok, hogy egy férfi sokkal kapósabb a házasság után?
Elég régóta vagyok együtt a párommal, és korábban is elő elő fordult elvétve, hogy bepróbálkoztak nála nők, de mióta összeházasodtunk azóta egyszerűen "csajmágnes" lett belőle...
kb 2 éve vagyunk házasok, már van gyerekünk is, minden oké, a kapcsolatunk nagyon jó. Viszont kicsit dúrva számomra mondjuk facebookon azt olvasni, hogy az egyik koleganője üzenetben vall neki szerelmet. Ne értsetek félre, nem kémkedek utána, ő mutatta meg. És ez csak egy példa a sok közül...
Nálatok is ez a tapasztalat amúgy?
Egyébként én ennek ellenére nem vagyok féltékeny, nem látok egyik lányban sem konkurenciát, nem is szólok ezekbe a dolgokba bele, hagyom hogy a párom saját maga oldja meg, építse le őket.
Egyébként 26 vagyok, a férjem 28. Sok szingli barátnőm van, akik sokszor panaszkodnak, hogy a mi korosztályunkban nagyon nehéz olyan pasit találni aki komoly lenne, nem csak szexre menne, tényleg családot akarna. A lányoknak viszont már ketyeg a biológiai órájuk...Talán ez állhat a dolgok hátterében?
En nem lettem kaposabb a hazassag utan sem :)
Sanszos egyebkent hogy a ferjed valtozott meg, es sokkal jobban nyitott a csajokra mint elotte. Indok nelkul nem probalkoznak senkinel a nok, hacsak nem egy Brad Pitt.
Sok nőnek jópasi kell. És inkább osztoznak rajta, minthogy átlagos pasikkal is kezdjenek.
Nekem pl. mindig lesokkol, mikor kisportolt testtel és átlagos arccal, 90-100 kilós lányok visszautasítanak. Mert nem vagyok elég vonzó...
Igen valóban igaz hogy a férfiak sokkal kellendőbbek mint a nők sajnos! És nem értem hogy a nők mért kellenek kevésbé mint a férfiak ez írtóra hatalamas nagy különbség a nőknek nehezebb sokkal találni egy normális embert míg a pasiknak sokkal könnyebb rengeteg nők között tudnak válogatni míg mi nők alig. :(
30/N
Igen, igaz, hogy feltűnően jóképű a férjem, de régen is az volt...Bár azért az tuti, hogy míg régen inkább olyan "kölyök" feje volt, most sokkal férfiasabb...Lehet, hogy ez is közrejátszik...
Nem tudom mik a lehetőségek manapság pasizás/csajozás terén, 18 évesen összejöttem a férjemmel, azóta kimaradtam ebből a körforgásból...Bár azért barátoktól/barátnőktől hallok sztorikat...és sok esetben elég szomorú a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!