Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ilyen életről?
Ismerkedtünk egy ideig,összeköltöztünk és mível a lakása egy utcában van az anyjával hát meg is szívtuk.
Folyton át járkált addig nyomkodta a csengőt amíg nem foglalkoztunk vele, mindenbe bele szólt, folyton ellenem uszította neki soha sem volt jó semmi se mindig azt mondta hogy egy férfi ne törödjön a házimunkával csak a nő és hogy minden csak a nő dolga a pasinak semmi dolga. Nekem semmi közöm ő hozzá de ő mindig kérdezte én mit csinálok. Eleinte közömbös voltam az anyjával de késöbb már fel adtam mikor bele fáradtam hogy ő egy betolakodó idegenként ellenségesként kezel és csak a rosszat nézi bennem. A párom nem tudott választani közte és köztem. Elkeztem ismerkedni el akartam hagyni őt, mível nem tudtam hirtelen hova költözni albérlet sokba kerül hirtelen így ismerkedtem el akartam hagyni titkolozni és hazudni kezdtem. Ő ezért engem meg vert és féltékenykedett. Majd találtam valakit hozzá akartam költözni és őt akartam választani erre szintén meg vert és én ahhoz a fiúhoz rohantam majd a párom betört a lakásába de mi nem ott voltunk szerencsére mert ki akart minket nyírni. Aztán magára hivta a rendőrőket hogy kisebb legyen a büntije. Majd anyámnak elsirta magát és meg sajnálta majd anyám által találkozott velem és öngyilkossággal fenyegetőzött és aztán össze házasodtunk. Majd rám irta a fele lakását és pártfogó felügyelőhöz kell járnia a betörésért és amiért engem bántalmazott. És valahányszor köztünk gondok voltak nekem mindig be kellett fognom a szám és tűrjek el mindent de ha neki voltak gondjai akkor tegyek ellene mert ha nem akkor váljunk el és takarodjak a lakásából adjam vissza a lakás felét mert mégis csak meg bánta. És ha nem akartam hogy az legyen amit ő akart mert amikor nekem vannak gondjaim vele kit érdekel akkor az anyjához ment át hogy bosszantson azok után hogy a kapcsolatunk elején hogyan áltak a dolgok az anyja miatt és őt nem érdekelte csak a saját oldalát nézte mai napig is csak a saját oldalát nézi mindig azt fúja hogy vele mi van de hogy velem azt nem érdekli csak mindig én változzak meg de ő változni nem akar. Aztán odáig fajult a helyzet hogy amiért én ismerkedtem mai napig nem tud bennem meg bizni de valahányszor úgy van az anyjához rohan vagy válni akar. És fel van háborodva ha rá akarom hivni a rendőröket ha dühében ő meg ver engem.
Ja és ha dühös rám akkor az anyját védi és nem engem.
És nem érzi át az én helyzetemet és azt hogyha bánt és csak a saját oldalát nézi akkor jogos amit kap tőlem.
Nem értem, végülis miért mentél mégis hozzá miután kétszer is megvert? A lakásért? Vagy mert megzsarolt? Vagy mert szereted mindezek ellenére?
Egy kapcsolatról vagy életről csak az tudja megmondani, hogy jó-e aki benne aki benne él. Te tudtad, hogy kihez mész hozzá és miért. Lehet neked ez a jó...
Nálam az asszonybántás alapból nem fér bele. De ez nálam van.
Nem a lakásért azt csak azért hoztam fel neki mert az anyósom ellenségeskedési arra következtetek hogy akármikor rendőrökel elvitetne mert már hívta rám anno a rendőrőket. Aztán mamár meg tenné ha nem lenne az enyém a fele szóval meg előztem a dolgot hogy az anyósóm az utcára tegyen. Azaz azt csak biztonságból akartam váláskor lemondok róla mert mit kezdenék a felével jó lehetne pereskedni de értelmetlen lenne.
Félig sajnálatból félig akkor szerelemből mentem hozzá.
De mára már itt tartunk.
Ne haragudj, de aki összeházasodik egy ekkora vadbarommal, az nem normális. Sajnálatból? Te sajnálod őt? Itt legfeljebb téged lehetne sajnálni.
És légy erős: a lakáshoz a fentiek alapján semmi közöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!