Tudnál jó dolgokat írni az életről/életedből? Mostanában miért voltál boldog?
1 hete összeköltöztünk a párommal, ennek örültem a legjobban mostanában. Igaz hitelt vettünk fel, de csak 1 milliót a többit hozzá tettük mi.
Más jó dolgok: van egy macskánk és egy kutyánk. A cica főként nekem jó. :D Szüleim megoldották a problémáikat és a legjobb barátnőmet eljegyezték. Ja és van munkám, ezek nekem a jó dolgok. :) Neked kérdező?
Megkerte a parom a kezemet nem reg :)
elmentunk Daniaba lakni a parommal.
Talaltam munkat palyakezdokent rogton. ( JUPPEEE:D)
Lefogytam 20 kilot fel ev alatt. (YESSS :P)
nemsoka eskuvunk lesz :)
van meg sok sok sok minden de ezek a lenyegesebbek :D
Nemrég ettem egy finom fél csirkecombot filmnézés közben. Isteni volt. :)
Nagyobb vonalakban pedig az utóbbi 8 évben szinte mindennap boldog voltam, vagyis nem volt okom igazi boldogtalanságra. Remélem így marad még egy darabig. Régebben annyi rossz ért, hogy azóta én mindennek örülök!
Sok év után végre megtaláltam a szerelmet egy olyan fiúban, akiről mindig is álmodtam.
Szintén sok év után lett egy kismacskám, aki nagyon sok örömet okoz nekem.
- híztam két kilót :D
- a párom megdicsérte az almás palacsintámat, ami nekem iszonyúan nem ízlett, de neki nagyon
- szombaton esküvőn voltunk, és utána még sokáig sétálgattunk a városban (legszívesebben maradtunk volna egy éjszakát, de a ruhánk nem volt rá alkalmas - nem épp városnézős-túrázós viselet)
- tegnapelőtt letekertünk a Rómaira, és találkoztunk unokabátyóékkal, többek között a kislányukkal, akire fél évig vigyáztam
- végére értem egy borzalmasan szr könyvnek
- de kb. minden nap boldog vagyok, mióta összejöttem a kedvessel - néha vannak rossz napok a múltból adódóan, de ezek egyre rövidülnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!