Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családi kapcsolatok kérdéskö...

A családi kapcsolatok kérdéskörben miért lett divat mostanában, hogy a kérdezők jó része másnak adja ki magát, mint aki valójában? Aztán egy véletlen önleleplező komment után eltünnek. Mire jó ez?

Figyelt kérdés

2014. máj. 30. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
linkelnél be párat példának? így nem tudom eldönteni, hogy miért csinálják :D
2014. máj. 30. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:
96%
Sokszor a válaszadók erősködnek, hogy a kérdező nem is az aki. Közben pedig de. :D Sokakat durván a sztereotípiáik irányítanak, eldöntik magukban, hogy így csak egy nő vélekedhet, így csak egy 10-en éves stb. Aztán, ha mást tapasztalnak, akkor erősködnek, hogy már pedig a kérdező kamuzik. Persze, biztos vannak olyanok is, de azért olyan is, hogy a válaszadók hitetlenkednek ok nélkül. :)
2014. máj. 30. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én is tapasztaltam.

Nem rólam, hanem a barátnőmről, a szomszédasszonyomról, a kolléganőmről van szó.

Aztán mikor véletlenül elszólják magukat, akkor gyorsan eltünnek.

2014. máj. 30. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
Mert már nem tudnak milyen cifra kamukérdést feltenni a saját nevükben, saját fantáziájuk kiapadt, elkezdték hát filmekből és újságcikkekből kiemelni élethelyzeteket, de ezeket nem tudják hitelesen előadni, lévén a főkamusok tizenéves csajok, akik hol családanyának, hol férfinak akarnak tűnni... tiszta sor, hogy belezavarodnak.
2014. máj. 30. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem amikor valakit százalék alapján beazonosítani vélnek. Pedig ez hülyeség, mert több mint 100 felhasználó van, százalékokból meg csak 100 darab... Én kaptam már egy csomó privit olyan dolgokkal kapcsolatban, amit nem én írtam, és csak az alapján gondolták hogy én vagyok, hogy máshova írta valaki ugyanannyi százalékos. Ja meg azokat se értem, akiknek a felhasználóneve a saját neve. Épp ma jutott eszembe egyiknél h rákeresek már mert annyit ír mindenhova és simán megtaláltam fb-on, még csak nem is titkosított ismeretlenek előtt az adatlapja.
2014. máj. 30. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Honnan tudod,hogy kamu?

Én a múltkor kiírtam egy kérdést,eléggé kivertem vele a biztosítékot,pedig teljesen igaz volt,de 1-2 ember rögtön lekamuzott,pedig nem voltam az,igaz egy-két dolgon ferdítettem (talán emiatt ellentmondásba keveredtem,nem tudom) de csak azért,hogy esetlegesen egy ismerős előtt ne legyek felismerhető.Végül annyira elszabadultak az indulatok,hogy azt mondtam,oké,kamu (pedig nem) törölték is a kérdést.De legalább a lelkiviláguk helyrejött azoknak akik kiakadtak :D

2014. máj. 30. 22:53
 7/7 anonim válasza:

Mert vannak itt olyanok, akik több regről is írnak, ráadásul saját magukkal beszélgetnek, hogy minél pörgősebb legyen a kérdésük.

Amit az egyik előttem lévő írt, hogy keverik a hasonló százalékú válaszolókat is egyre gyakoribb és zavaróbb.

Ezért is vagyok itt egyre kevesebbet :-(

2014. máj. 31. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!