Lehetséges hogy az ikertesómmal érezzük egymás baját vagy ez csak véletlen?
Figyelt kérdés
Hetente egyszer kétszer találkozunk és olyankor megbeszéljük egymással a hét eseményeit. Pár hónapja egy hétvégén kórházba került a szive miatt és aznap én is éreztem valamit de nálam nem találtak semmit. Tegnap óta alig bír lábra állni mert fáj a bokája, nekem ugyanott szúr néha. Amikor valamelyikünk megbetegszik akkor a másik is érez valamit. Lehet hogy csak véletlen de túl gyakran történik ilyesmi.2012. nov. 26. 17:43
1/6 anonim válasza:
Ikertestvéreknél ez bizonyított, és testvéreknél is gyakran előfordul.
2/6 anonim válasza:
Egypetéjű ikreknél ez bizony gyakori. Csak a tudomány áll értetlenül előtte.
3/6 anonim válasza:
Ezt hívják belemagyarázásnak. Ha esetleg ugyankkor, ugyanott, ugyanaz lenne a bajotok, akkor lehetne róla gondolkodni, de az, hogy néha ugyanott fáj... ennyi erővel mindenkinek fáj néha ugyanott, ahol a másiknak.
4/6 anonim válasza:
Ez lehetséges, sőt kész tény. És szerintem egy csoda :)
Nekem mondjuk anyukámmal kapcsolatban vannak megérzéseim amik beigazolódtak. Erős szúrást éreztem a szívemben, kiderült anyunak szívrohama volt a munkahelyén ugyanabban az időben. Nem hiszem hogy véletlen az ilyen.
5/6 anonim válasza:
igen, lehetséges. Anyámmal és a gyerekemmel is meg szoktuk érezni egymás hangulatát a távolból vagy ha baj van.
6/6 anonim válasza:
egypetéjű ikrek vagytok? ha igen, akkor ez teljesen normális, gyakori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!