Mért kell azt csinálni pár nőnek, hogy azért esik "véletlen" teherbe, hogy megtartsa a pasit magának? Ismerek sajos pár ilyet és gusztustalannak, inkorrektnek tartom!
Mert úgy gondolja, hogy az egy jó pasi, és érzi, hogy nem fog vele maradni, hacsak nem esik tőle teherbe.
Nyilván az is kell, hogy a nőben ott legyen már a gyerekvállalás utáni vágy. És ha el is hagyja a pasi, akkor is egy életen át kapcsolatban maradhat vele a nő, hiszen nyilván a gyerek összeköti őket. Mindig lesz közös megbeszélnivaló. Ez vigasztalja a nőt.
Na, meg úgy is gondolhatja, hogy jobb pasit úgysem találna. Így hát teherbe esik tőle.
Kérdező!
Kár ezen kattogni, annyi minden gusztustalan dolog megy a világban, nők és férfiak részéről is, jobb, ha nem is gondolsz ilyenekre, mert bedilizel! (tudom, néha már én is ott tartottam, hogy ennek a világnak pusztulnia kéne, akkora szemétládák vannak a Földön...)
Na én mondok jobbat :) A csaj ugyanezt csinálta mikor rájött hogy a barátja már nem akar vele maradni (konkrétan engem nézett ki, de szakítania kellett volna elõbb :D) Szépen szült egy gyereket, és együtt maradtak 3 évig.
És itt jön a vicc, a rib@nc lépett le hogy õ mégis élni akar még, és szegény srác nyakában maradt agyerek, anyuci azóta sem érdeklõdik felõle, holott a srác már majdnem elkészült a közös házukkal.
Szép, mi?
Szerintem is kár ezen kattogni. A férfiak is csinálnak épp elég gusztustalan dolgot.
Akár párkapcsolaton belül is.
De még a kapcsolatok elején is, lehazudják a csillagokat is az égről, hogy meglegyen nekik a nő, aztán miután már beleszeretett a csajszi, szépen eldobják.
erre én mindig csak annyit tudok mondani, hogy a pasinak is megvan a lehetősége, hogy védekezzen, nem kell feltétlenül a nőt hibáztatni.
engem úgy hagyott ott apám pár hetesen, hogy házasságba születtem, és tervezett gyerek voltam. még véletlenül sem lehet azt mondani, hogy anyám ezzel akarta megfogni magának...
az a baj a mai kapcsolatokkal, hogy nagy részük mellőzi az őszinteséget. anélkül pedig az egésznek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!