Ismertek olyan nőt, akinek a véletlen terhessége nem véletlen volt, hanem ő így döntött?
Igen. Ő ezzel akarta maga mellett tartani a párját, mert már nagyon rezgett a léc. A párja azóta sem tudja, hogy nem "véletlenül" esett teherbe a nő, de ha nem lenne a gyerek, akkor már régen szakítottak volna.
Azóta "együtt vannak", bár a kapcsolat elég érdekes, a pasi állandóan félrelép, a nő folyton hazudik neki, csak a gyerek köti össze őket.
Én olyat ismerek, hogy amikor a férfi szakítani akart, a nő hirtelen azt mondta, hogy terhes. Persze, lett gyerek is, csak éppenséggel nem 9 hónapra, hanem 10-11 hónapra rá. :)
Milyen érdekes...
Meg ismerek olyat is, akit már majdnem ott akart hagyni a férje, majd "becsúszott" egy gyerek és persze nem váltak el... Erről nem tudom biztosra, hogy direkt volt, de elég gyanús.
Én olyanról hallottam, hogy adott volt egy házaspár, nem éppen idilli kapcsolatban (a férjjel voltak gondok, bunkó, parancsolgató, és kijelentette, hogy nem akar gyereket egyáltalán). Aztán a feleség gondolt egyet, és nem szedte tovább a gyógyszert - persze a férj erről nem tudott. Lett is belőle gyerek, bár amennyire tudom, végül szerette a férj a gyerkőcöt. De időközben elváltak a felek.
A mögöttes érzelmeket sajnos nem ismerem, hogy vajon mi vette rá a nőt arra, hogy ilyen eszközhöz folyamodjon és hogy végül miért váltak el... De eléggé olyan szaga van a sztorinak, hogy a nőnek a gyerek volt a legfontosabb. Mondjuk egy ilyen férjért nem kár...
De persze melyik gyereknek jó, ha csonka családban nő fel?
Hát ilyen sztori is van.
Bizony tudok, nem is egyről. Az egyik ilyen eset, kolléganőm a fülem hallatára biztatta a másik kolléganőmet, hogy essen teherbe, a frissen megismert, pár hónapja tartó viszonyból, aki egy nős, családos, nagyon jómódú vállalkozó volt. A nagy terv nem sikerült, mert a férfi nem hitte el a tablettát szedek című történetet, és óvszert használt. Ezt a kolléganő mesélte el csalódottan..
De van olyan ismerősöm is, akinek sikerült teherbe esnie, úgy hogy a párja már megismerkedésükkor kijelentette, hogy neki nem kell gyerek. Ahogy megtudta a férfi a terhességet, szakított a nővel, gyerektartást fizet ugyan, de a gyerekre nem kíváncsi, aki azóta 21 éves.
Ja, a barátnőm! "Véletlen" esett teherbe, de persze nem volt kérdés,hogy megtartják-e. Ő mindig is gyerekre vágyott...hát most megkapta. A pasija a gyerek születése után 2 hónappal elköltözött...A csaj meg vissza az anyjáék nyakára...
Vigyázni kell a " a nekem gyerek kell" típusú nőkkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!