Lehet ez egy jel vagy csak véletlen?
Figyelt kérdés
szakítottam nemrég a barátommal, elkeseredésemben feladtam egy erotikus hirdetést, de nem akartam csinálni semmit, csak kíváncsi voltam hányan írnak. ugyanakkor szeretnék valami sportot elkezdeni csak nehezen szánom rá magam. az egyik email erre a hirdetésre pont egy ilyen embertől jött ahova mennék sportolni ott a tulaj. szerintetek van ilyen hogy egy jel hogy menjek oda vagy csak szimpla véletlen.2011. dec. 14. 10:07
2/6 anonim válasza:
elsőnél a pont!
felejtsd el ezt a hirdetést
3/6 A kérdező kommentje:
mármint menjek-e abba a klubba (nem a hirdetést megcsinálni)
2011. dec. 14. 10:33
5/6 anonim válasza:
NE menj, és felejtsd el az egész hülyeséget, keress egy normális pasit és menj máshova sportolni
6/6 anonim válasza:
Bánatodban feladtál egy erotikus hirdetést? No comment..
Rengeteg trauma ért már az életemben, de (hogyan, hogyan sem...) annyira sosem voltam elkeseredve, hogy erotikus hirdetést adjak fel!
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!