A páromhoz szeretnék kiutazni születésnapjára Münchenbe, én lennék a meglepi ;). Bp népligettől mennyibe kerül a buszjegy ára? (Gyerekjegy ár is) (Elnézést a rossz kategóriaválasztás miatt, nem véletlen, ez a leglátogatottabb)
Figyelt kérdés
Utazott már valaki az Eurolines-al vagy az Orangeways-el?Csak buszos utazás érdekel ezúttal.(Az anyagiak miatt ,mert igaz hosszabb út,de lényegesen kedvezőbb az ára mint a vonatnak vagy a repülőnek)Tudom,,hogy van ez a Molnár által inditott midi buszos utazás,de az csak x napokon indul egy héten,azért nem igazán jó.Köszönöm aki tud segiteni.Tudom,hogy interneten meg lehetne nézni,de az orangeways csak foglalás esetén ir ki árat,ezért érdeklődnék igy ,hátha valaki tud infóval szolgálni.2011. nov. 9. 06:26
1/6 anonim válasza:
Ha megfelel a pénteki napon odautazás,és vissza vasárnap,akkor ajánlom a Telebusz.hu céget. Nagyon korrektek,egy héttel az indulás előtt kell helyet foglalni. Háztól-házig szállítanak. A viteldíj 100 euró.
Telefon elérhetőségük: 06-20-42-02-338
2/6 anonim válasza:
nézz utána kisbuszoknak is [link]
itt 25 euróból kivisznek
3/6 anonim válasza:
Csak nehogy a látógató lepődjön meg.:)
4/6 A kérdező kommentje:
Na, és ugyan min lepődnék meg ????
2014. ápr. 2. 19:21
5/6 anonim válasza:
ezek szerint jól sikerült a meglepi?
6/6 A kérdező kommentje:
A meglepi is és az egész életünk ,amit elterveztünk ! Már itt élünk Münchenben ! :)
2014. ápr. 3. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!