Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak véletlen lehet?

Csak véletlen lehet?

Figyelt kérdés
A férjem sokat 24 órázik , de akkor is csak egyetlen női kollégájával (a 20 ból). Ez csupán a véletlen vagy sem?
2012. jún. 24. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyértelmű válasz, csak nem igaz a kérdés....
2012. jún. 24. 13:07
 2/10 A kérdező kommentje:
mi nem igaz?
2012. jún. 24. 13:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Én azért nem merném kerek perec azt állítani, hogy ez nem véletlen. Szerintem el kéne beszélgetnetek erről a férjeddel, mert előre teljesen felesleges kombinálni. :-)
2012. jún. 24. 13:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Sokszor leültem már vele, de az utolsónál már azt mondta nem érdekli mit gondolok
2012. jún. 24. 13:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet, h véletlen, de lehet, h a férjed intézi úgy, hogy vele legyen. Az ördög nem alszik. Légy óvatos! Beszélgess vele erről, ne vádaskodj, ne kiabálj, mert akkor nem fog mondani neked semmit, mert úgyis veszekedni fogsz. Nem tudom, ismered-e a munkatársait. Ha igen, meg lehetne kérdezni őket a beosztásról, h ők döntenek-e arról, kivel dolgoznak, vagy készen kapják.
2012. jún. 24. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is mindig csak egy férfi ismerősömmel találkoztam, nem csináltunk sohasem semmit. Mármint rossz értelemben. Ha teljesen megbízol benne, mi a kérdés? Ha nem esetleg kérd ki egy közelebbi ismerős tanácsát.
2012. jún. 24. 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Te honnan tudsz arról hogy mindig ugyanaz van beosztva hozzá?
2012. jún. 24. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Pont ugyanezt akartam kérdezni, mint az előző hozzászóló! Te honnan tudod, hogy mindig ugyanazzal a kolléganővel van? Ha ő mondta el, nem hiszem hogy bármi lenne köztük, ha te derítetted ki, akkor lehetséges.
2012. jún. 24. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Kövesd egyszer...
2012. jún. 26. 01:28
 10/10 anonim válasza:
Ágyasok.
2012. nov. 12. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!