Mostanában a családi kapcsolatok témakör miért van teli suttyókkal?
*Bocsánat a moderátoroktól a suttyó miatt, ne tegyék át máshova a kérdésem, mert erre a kategóriára vonatkozik.*
Eddig nem láttam ezt komolyan. Egyre több a kamukérdés, meg a kötekedő alak. Ilyenkor mire gondolnak? Nem arra értem, ha valaki humorizál egy válasznál, én azt mindig felpontozom ha tényleg vicces, de mintha jött volna pár új ember aki itt akarná leadni a feszkót.
Nektek is feltűnt?
Bocs a suttyóért, de akárhányszor meglátok 1-1 ilyen választ, ez a szó ugrik be.
Tegnap vagy tegnap előtt is kiírt egy kérdést egy cigánylány, és TÉNYLEG nem szolgált rá semmi bántásra (helyesen írt, normálisan fogalmazott, a bántás miatt sem akadt ki) erre beírják, hogy hívja a gyerekét Ármándónak, meg Dzsesszikának. :(
Szerencsétlen lány... de egyre több ilyet látok itt.
Miért?
Szegény lány válaszainál én úgy el keseredtem :( pedig nem vagyok cigány, de amit kapott teljesen érthetetlen volt.
Meg sokszor látom ezt. Illetve ha írok egy választ, valaki 100% hogy beleköt, sőt kaptam már kérdezőtől is privátot, hogy anyám egy szär ember, közben csak annyit írtam, hogy műtétje után hetekig nem főzött. Lehet még ismerős is lesz valakinek, mindegy.
Szia!
Emlékszem a kérdésre, és valóban: a lány tényleg normális volt. Helyesírás, fogalmazás megvolt, és kulturáltan reagálta le a bántó válaszokat. És volt belőlük bőven.
Én is észrevettem, hogy nagyon elszaporodtak a nagyfiúk, akik név- és arc nélkül nagy legények csak.
Az ok egyszerű - szerintem: egy kisebbségi komplexusban szenvedő kis majom itt kiélheti a vágyát, hogy ő tipor el másokat. Az a baj, hogy el is hiszi, hogy ő ettől menő. Pedig a való életben már egyáltalán nem menő, nem bátor, csak egy kis görcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!