Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában a családi kapcsolat...

Mostanában a családi kapcsolatok témakör miért van teli suttyókkal?

Figyelt kérdés

*Bocsánat a moderátoroktól a suttyó miatt, ne tegyék át máshova a kérdésem, mert erre a kategóriára vonatkozik.*

Eddig nem láttam ezt komolyan. Egyre több a kamukérdés, meg a kötekedő alak. Ilyenkor mire gondolnak? Nem arra értem, ha valaki humorizál egy válasznál, én azt mindig felpontozom ha tényleg vicces, de mintha jött volna pár új ember aki itt akarná leadni a feszkót.

Nektek is feltűnt?

Bocs a suttyóért, de akárhányszor meglátok 1-1 ilyen választ, ez a szó ugrik be.

Tegnap vagy tegnap előtt is kiírt egy kérdést egy cigánylány, és TÉNYLEG nem szolgált rá semmi bántásra (helyesen írt, normálisan fogalmazott, a bántás miatt sem akadt ki) erre beírják, hogy hívja a gyerekét Ármándónak, meg Dzsesszikának. :(

Szerencsétlen lány... de egyre több ilyet látok itt.

Miért?

2014. ápr. 26. 18:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nézz át a tudományok rovatba,na ott mennyi billentyű harcos van!Amúgy ezek a suttyóknak tényleg ez a kommunikációjuk,ha egész nap a virtuális világban élnek és mindnek ott a fülhallgató a fülében:).A buszon kérdeztem a cimbitől,hogy most ezek egymásnak irogatnak az okossal,mert nézd a reakciójukat egyszerre mosolyodnak el az egyik ír a másik addig vár:).Ha hozzájuk szól az ember meg összerezzenek!Itt meg azok amik csak akarnak lenni!Pl:honnan veszed,hogy én nem egy 12 éves kislány vagyok?
2014. ápr. 26. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!