Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a véleményetek ilyen életről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ilyen életről?

Figyelt kérdés

Ismerkedtünk egy ideig,összeköltöztünk és mível a lakása egy utcában van az anyjával hát meg is szívtuk.

Folyton át járkált addig nyomkodta a csengőt amíg nem foglalkoztunk vele, mindenbe bele szólt, folyton ellenem uszította neki soha sem volt jó semmi se mindig azt mondta hogy egy férfi ne törödjön a házimunkával csak a nő és hogy minden csak a nő dolga a pasinak semmi dolga. Nekem semmi közöm ő hozzá de ő mindig kérdezte én mit csinálok. Eleinte közömbös voltam az anyjával de késöbb már fel adtam mikor bele fáradtam hogy ő egy betolakodó idegenként ellenségesként kezel és csak a rosszat nézi bennem. A párom nem tudott választani közte és köztem. Elkeztem ismerkedni el akartam hagyni őt, mível nem tudtam hirtelen hova költözni albérlet sokba kerül hirtelen így ismerkedtem el akartam hagyni titkolozni és hazudni kezdtem. Ő ezért engem meg vert és féltékenykedett. Majd találtam valakit hozzá akartam költözni és őt akartam választani erre szintén meg vert és én ahhoz a fiúhoz rohantam majd a párom betört a lakásába de mi nem ott voltunk szerencsére mert ki akart minket nyírni. Aztán magára hivta a rendőrőket hogy kisebb legyen a büntije. Majd anyámnak elsirta magát és meg sajnálta majd anyám által találkozott velem és öngyilkossággal fenyegetőzött és aztán össze házasodtunk. Majd rám irta a fele lakását és pártfogó felügyelőhöz kell járnia a betörésért és amiért engem bántalmazott. És valahányszor köztünk gondok voltak nekem mindig be kellett fognom a szám és tűrjek el mindent de ha neki voltak gondjai akkor tegyek ellene mert ha nem akkor váljunk el és takarodjak a lakásából adjam vissza a lakás felét mert mégis csak meg bánta. És ha nem akartam hogy az legyen amit ő akart mert amikor nekem vannak gondjaim vele kit érdekel akkor az anyjához ment át hogy bosszantson azok után hogy a kapcsolatunk elején hogyan áltak a dolgok az anyja miatt és őt nem érdekelte csak a saját oldalát nézte mai napig is csak a saját oldalát nézi mindig azt fúja hogy vele mi van de hogy velem azt nem érdekli csak mindig én változzak meg de ő változni nem akar. Aztán odáig fajult a helyzet hogy amiért én ismerkedtem mai napig nem tud bennem meg bizni de valahányszor úgy van az anyjához rohan vagy válni akar. És fel van háborodva ha rá akarom hivni a rendőröket ha dühében ő meg ver engem.

Ja és ha dühös rám akkor az anyját védi és nem engem.

És nem érzi át az én helyzetemet és azt hogyha bánt és csak a saját oldalát nézi akkor jogos amit kap tőlem.

2014. nov. 4. 05:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de már ott elcseszted, hogy összebútoroztál egy olyan alakkal, aki mama pici fia. Leghamarabb akkor dobnod kellett volna mikor a kedves anyuka azt mondta a nőnek kuss a neve és takarítson a kedves "párod" pedig helyeselt ehhez. Megvert, kétszer, és te ezek után még hozzámentél?! Kivételesen azt mondom, mint a többiek. Meg is érdemled, hogy ekkora trutyiban van.

A gyógyszerezed magad részt pedig elég egyszerű tisztázni. Haj, vizelet és vérminta. Kimutatható, hogy egyáltalán az elmúlt pár hétben, hónapban szedtél-e be bármit nagy adagban. Egyébként ha egy többszörös nőverőnek elhiszik, hogy te vagy a ludas, akkor van ott még valami a háttérben amit nem mondasz el. Nincsenek ismerősök, barátok, akár család akihez el tudsz költözni? Bár az eddigi tetteid alapján kár ilyet tanácsolni, úgyis vele maradsz és pár éven, hónapon belül terhes leszel, hisz olyan jó ember és úgy szereted.

2014. nov. 4. 07:47
 12/22 anonim ***** válasza:

keress munkát sürgősen lesz pénzed lakásra eltudod hagyni. Nem értem minek mentél hozzá h megvert aki egyszer megteszi máskor is megfogja

21L

2014. nov. 4. 07:50
 13/22 A kérdező kommentje:

Van melom csak a baj amit már irtam minimálbért kapok 67-70 ezerből pedig 2havi kaukció nehéz.

Meg oldható csak akkor meg kölcsönt kel kérnem az ismerösöktől hogy enni tudjak a hónapban.

2014. nov. 4. 07:52
 14/22 anonim ***** válasza:
Azon a ponton hagytam abba az olvasást, ahol azt írtad, hozzámentél. Úgy kell neked, akármi is a vége! Nem vagy normális!
2014. nov. 4. 09:21
 15/22 anonim ***** válasza:
Megoldható!Kérsz kölcsön.És akkor mi van?Inkább megvárod míg felcsinál aztán a gyereket is üti veled együtt?!Mi tart mellette?Van neked fogalmad mi a szerelem?Mert ez a trutyi amiben most vagy nem az...Lépj le,szakits meg vele minden kapcsolatot! Míg ő nem volt hol laktál?Szüleidhez nem tudsz menni?
2014. nov. 4. 09:49
 16/22 anonim ***** válasza:

Ha elfogadsz tőlem egy valóban szívből jövő tanácsot: kérlek NE vállaljatok gyereket.

A saját életedet úgy teszed tönkre, ahogy akarod (igen, ezt teszed, mert megvernek, megaláznak és te házastársa leszel!), de egy gyermeket ennek ne tegyél ki, mert az gonosz, jellemtelen dolog lenne.

Te elméletileg felnőtt ember vagy- ezt az utat választottad, akkor járd.

Amennyiben nem tetszik ez az élet, nem akarsz verekedni, játszmázni, úgy a lehetőséget is meg fogod találni arra, hogy ezen változtass.

CSAK GYEREKET NE ilyen beteg, bántalmazó, igénytelen kapcsolatba!

2014. nov. 4. 11:11
 17/22 A kérdező kommentje:
mig o nem volt alberletben laktam mert anyam mostoha apaval el aki csak anyamat akarja mast nem.
2014. nov. 4. 11:12
 18/22 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva megérdemled. Hozhat az ember rossz döntéseket, de amit te csináltál, az oltári nagy butaság. Ott kellett volna lelépned, amikor anyós áskálódott és a férjed ahelyett, hogy kiállt volna melletted még adta alá a lovat. Mégis mi vett rá, hogy azok után, hogy megvert még hozzámentél? Miért törődtél azzal, hogy mindenki őt sajnálja? Te tudtad milyen, mégis hozzámentél, most akkor szenvedhetsz, magadnak csináltad.

DE SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, NE SZÜLJ GYEREKET!!! Az ő életét ne rontsd el.

2014. nov. 4. 11:58
 19/22 anonim ***** válasza:

Odáig olvastam ezt a litániát, hogy a kérdező nem tudott hova költözni, ezért pákapcsolatban élve ismerkedni kezdett.

Hát oda költözhetett volna vissza, ahonnan jött!

Innentől az egész önsorsrontás és mellébeszélés.

2014. nov. 4. 13:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Aki nyavalyog,de nem változtat,annak nem fáj eléggé. Hát neked még nem fáj,különben már leléptél volna...
2014. nov. 4. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!