Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem felelőtlenség ha egy nő elhagyja a párját egy kisgyerekkel, csak mert a férfi egyszer félrelépett?
Kinek miről szól a párkapcsolat. A hátam mögött ne csináljon engem is érintő dolgokat, mert azt úgy nevezik: árulás. Ennél nagyobb érzelmi támadást nem is lehet elkövetni a másik ellen.
A férjed a legjobb barátod kéne legyen... de vadidegent sem vágok át, ez jellembeli kérdés.
Madarat tolláról... én nem lennék képes megmaradni olyan ember mellett, aki így lehúzza az ázsimómat.
"pedig a férfi nem akar szakítani."
Ó, milyen megtisztelő!
Tedd fel ezt a kerdest maskepp:
Nem felelotlenseg, hogy egy ferj megcsalja a feleseget?
Ha mar megtortent akkor vallalja a kovetkezmenyeket
Ennyi.
Ha a férj csalja meg a feleségét, akkor azonnal válni kell, de ha a feleség a megcsaló, akkor a férj bocsásson meg neki?
A sok "önérzetes" nő általában ezt monvja.
A megcsalásban mindkét fél hibás! Ha nem nőcsábász a férj, akkor otthon nincs rendben valami, amiért az asszony is felelős. Válás helyett ezen is el kell gondolkodni és változtatni, amin kell.
A gyerekkel szemben a legnagyobb felelőtlenség ilyenkor a válás. Ha az anyának nincs jövedelme, a gyerektartásból és családi pótlékból nem tudja a gyereket nevelni. A gyerek úgy nő fel, hogy nyomorognak, az anya pedig keresi a következő "apukákat". Ez valóban jobb a gyereknek?
Nem védem az apukát, de a gyerek érdeke az első. Az pedig nem a válás.
1. Egy párkapcsolatban benne van, hogy PÁR, azaz KETTÖ ember kapcsolata. Ha egy harmadik is odakerül, akkor az már megszünt kettejükröl szólni - tehát vége!!!
2. Itt AKI felelötlen, az a férfi, mert félrelépett, és teljesen jogos, ha a nö nem akar vele élni.
3. Ha a nö a gyerekkel elköltözik, akkor a férfinek KÖTELESSÉGE arról gondoskoni, hogy ne nyomorogjanak, ha már ömiatta kerültek rosszabb helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!