Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem felelőtlenség ha egy nő elhagyja a párját egy
kisgyerekkel, csak mert a férfi egyszer félrelépett?
Betojok! Ebben a szituban a nő a felelőtlen!?
Kedves kérdező! Baj van az értékrendeddel. Apuka ne keféljen félre, és akkor együtt a család.
2014. nov. 30. 08:08
"A megcsalásban mindkét fél hibás!"
Ha nem működik egy kapcsolat, akkor jogosan csalja az egyik fél a másikat?!
Ha nem tudják rendbe hozni, akkor el kell válni, de a megcsalás semmilyen esetben sem megbocsátható és elnézhető; ugyanúgy hátbatámadás, akár jól működő a kapcsolat, akár nem.
2014. nov. 30. 09:09
Ha annyira "nincs rendben otthon valami", akkor minek akarja a férj most is visszakönyörögni magát?
Nem felelőtlenség.
2014. nov. 30. 09:13
Inkább úgy kérdezd: nem felelőtlenség valakinek egy menetért kockáztatnia a házasságát, családját? Aki megteszi (ha férfi, ha nő) annak már nem számítanak ezek. Ezután nincs értelme vele maradni.
2014. nov. 30. 10:02
Nem felelőtlenség. Sokkal nagyobb felelőtlenség lenne úgy maradni egy kapcsolatban, hogy az illető tudja magáról, nem tudna túllépni a történteken. Úgy csak mérgezné a dolog az egész családot. Semmi értelme maradni, ha így már nem megy az adott személynek.
2014. nov. 30. 10:24
A felelőtlenséget a férfi követte el, ennek hozadéka a válás. Nehogymár az asszony legyen a hibás! A férfinek végig kellett volna gondolnia, hogy megéri-e félóra hancúr egy válást? Otthon is megkaphatta volna a hancúrt.
2014. nov. 30. 10:59
19-es teljesen igazad van.Ha kiderült első körben meg kell beszélni,miért és ha lehet javítani rajta.És nem midjárt rohanni a bőrönddel.Valahogy megértem,ha valaki félremegy,ha a házastársának már fél éve minden este "fáj a feje",vagy olyan mint egy fadarab,stb,stb...És ettől még nem biztos,hogy ott akarja hagyni a másikat,mert lehet,hogy amúgy jól kijönnek.Az a baj az emberek túl nagy ügyet csinálnak ebből a szex dologból...
32/N
2014. nov. 30. 11:13
27-es!Te is egy eltartott r ibanc vagy,igaz?Aki a pénzért mindent eltűr a pasinak! Tudod vannak olyan nők a világon,akinek van ám önbecsülése is!Nézz utána mit jelent ez a szó,biztos fogalmad sincs róla!
2014. nov. 30. 11:44
A szex dologból nem is kell nagy dolgot csinálni. A megcsalásból már annál inkább.
2014. nov. 30. 12:27
27-es vagyok.És nem eltartott rbanc.Buktad a dolgot.Kb 5x annyit keresek mint a párom CRA-ként gyógyszeriparban.Sokan meg azt nyelik,le,hogy otthon levegőnek,háztartási gépnek,meg kölökszülő automatának nézik őket a pasik.Én ezt nem tűrném el,mert szeretem a munkámat,sokat vagyok miatta távol.Nem várhatom el a férjemtől,hogy soha másra rá se nézzen.Nem ezen múlik.
2014. nov. 30. 12:35
Kapcsolódó kérdések: