Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az hogy ha egy férfi házzasságban van és más csajjal csetelget és nem túl lazán, de ha én beszélek pasikkal az már baj . Tisztában vagyok vele hogy féltékeny de én nem beszélhetek férfiakkal, normállisan?

Teréz!
A házasságot 1 z-vel, a normálisan-t 1 l-lel írják.
Kérdésedre válasz pedig,egyis sem normális.

Ez egy olyan komplex kérdés, amit így önmagában nem lehet egyértelműen megválaszolni! Nem tudom, mi neked a normális! Nem tudom, mi neki a nem túl laza.
Az, hogy házasságban éltek és egymástól függetlenül csetelgettek, alapvetően nem normális!
... ilyenkor szokott jönni, hogy: "de az nem pontosan úgy van, hanem...", no azok az apróságok, amelyek egy könyv méretével vetekednek, azok ismerete hiányzik!

Kedves 1-es: Mielőtt kritizálod a kérdező helyesírását nézd át, hogy te hol írsz rosszul "s"-et "k" helyett, és ne hagyd ki a szóközöket se!
Kedves kérdező! Erre nincs kielégítő válasz. A párod csak simán féltékeny, ilyenkor ne keress logikát mert nincsen, ebbe csak bele tudsz törődni, vagy unásig ismételni a vitát. Sajnos, ha nem tudjátok megbeszélni, akkor nem beszélhetsz férfiakkal. Ez van, el kell viselni. Örülj neki, hogy nőkkel egyáltalán beszélhetsz, mert lehetne rosszabb is.

A chatelés még önmagában nem jelent semmit. De ha úgy van ahogy írod, és ő beszélhet, te meg nem "teheted"(nem mintha egyenrangú kapcsolatban bárki megtilthatna bármit a másiknak) , akkor a sarkadra kéne állni, és megmondani, hogy amit neki szabad, azt neked is.
Ha már találkozni is akart a beszélgetőtárssal, akkor ott már baj lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!